Урочисте відкриття "Зими на ВДНГ"

10-11 грудня запрошуємо вас на відкриття "Зими на ВДНГ", головної різдвяно-новорічної територія свята.

Зима на ВДНГ – це зимова казка, що об’єднає найвеселіші зимові забави в одному місці.

Дід Мороз чекатиме на гостей у першому павільйоні ВДНГ із початку грудня і до середини січня. Його резиденція – це не маленький будиночок, це велетенський палац, що скоріше нагадує парк розваг. Тут можна буде не лише погратися з помічниками Діда Мороза, а й замовити подарунок особисто у казкового дідуся - і малим, і дорослим.

Головна льодова арена України запрошує на своє полотно усіх поціновувачів фігурного катання вже на початку грудня.

Гірки вражатимуть не лише масштабами. Цього року ВДНГ готує атракціони як для дітей, так і для дорослих – усі вони розмістяться у самому центрі свята.

Розкрити таємниці зимового неба на всі 360 градусів, на ВДНГ буде можна у сферичному кінотеатрі «Телепорт» у павільйоні №10.

У програмі показів - стрічки- переможці фестивалів купольного кіно, фільми, зняті на замовлення NASA та ESA. Програму розроблено в форматі «Edutainment» – навчання під час розваг. Також у павільоні працюватиме лекційна зона, де в ігровій формі дітей навчатимуть фізиці, хімії та астрономії.

Центральна площа ВДНГ засяє святковими вогнями та перетвориться на головний різдвяний ярмарок столиці просто неба.

«Баварський двір» у теплому павільйоні зустріне гостей святковими делікатесами та ласощами. Навколо ковзанки розміститься фуд-зона з улюбленим стріт-фудом. А напої у теплій лаунж-зоні запалять щастя в очах навіть у найсерйознішого дорослого.

Десятки крижаних сердець заб'ються в унісон у льодовому замку ВДНГ. Лицарі, їхні кохані, дракони та ще десяток казкових героїв застигли, аби від їхнього вигляду відвідувачі затамували свій подих. Побавитися у льодовому палаці можна буде, з'їхавши з гірок чи підкоривши величезний трон із льоду. На виробництво локації буде витрачено понад 300 тонн снігу та криги, а увесь замок займе площу у 600 квадратних метрів. За прогнозом саме тут буде жити три місяці київська зима, навіть якщо на термометрі буде весняна погода.

Розморозити усі свої відчуття після подорожі холодним замком гості ВДНГ запрошує «Гуляндія». Сімейний атракціон – найінтерактивніша локація «Зими на ВДНГ». Цього року тут можна буде здійснити прогулянку по лабіринту емоцій, сконцентрувавши себе у кожній з кімнат на одному з шістьох відчуттів. А в фіналі розкрити для себе найзагадковіше сьоме.

Вже популярні та улюблені серед гостей ВДНГ гойдалковий та мототузковий парки і контактний зоопарк теж засяють святковими вогнями. Вони готують чимало сюрпризів.

Головною красунею свята стане новорічна ялинка. Її висота сягатиме у небо на 8 метрів. А ще на всіх відвідувачів чекатиме чимало інших розваг, зустрічей та сюрпризів, дізнатися про які можна буде на сайті zyma.vdng.ua

Сторінка у Facebook

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK