"Наливка фест" у Києві: чим пригощають

Цими вихідними у Києві проходить 4 фестиваль авторських напоїв "Наливка фест". Програма заходу насичена та цікава. У центрі свята - дегустації унікальних наливок різноманітних смаків від вітчизняних та міжнародних виробників. А на додаток: конкурси, майстер-класи, лекції, коктейльні експерименти. Щоб оцінювати смак продукції кожен відвідувач отримує власний келишок - фірмову брендовану баночку.

Протягом двох днів 12 та 13 травня в галереї мистецтв "Лавра" киян та гостей пригощатимуть:

  • Домашніми настоянками з фруктів, ягід та трав від Bootlegger Kyiv. В лінійці їхніх настоянок є лімончело, грейфрутовий лікер, Чешська настоянка, джин, настоянка на вишні та журавлині та абсент. Це неабияких арсенал смаків, які обов’язково потрібно скуштувати.
  • Феєричними коктейлями та 53 видами настоянок з 100% натуральних фруктів, ягід, спецій та трав від бренду "SHIPULIN".
  • Наливками та лікерами під цікавою назвою Nazaretto Liqueurs. В репертуарі як вже відомі та перевірені часом шлягери: наливки та настоянки із вишні, чорної смородини, ожини, малини, горобини, кізілу, так і нові хіти: лімончелло, кремовий, банановий, кавовий лікери та багато іншого.
  • Традиційними українськими спотикачами від Absinthe "Zelena vidma" На фестивалі вперше пропонуватимуть спробувати спотикач "Кульбабовий" зі спеціями.
  • П'янким абсентом, зробленим на основі старовинного рецепта 18 століття, від ТМ «Zelena Mavka». А ще трав’яною настоянкою з солодкуватим присмаком Beherovka і міцним дистилятом потрійної перегонки з м'яким цитриновим смаком Chara #1.

Це далеко не повний список брендів, які пригощатимуть напоями власного виробництва. І паралельно в рамках лекторію розкриватимуть секрети, як приготувати наливку в домашніх умовах, розвінчуватимуть міфи про абсент, вчитимуть розпізнавати смаки напоїв та правильно закусювати.

У перерві між дегустаціями радимо прогулятися локаціями, традиційними для наливки фесту. Відвідайте виставку старовинних пляшок, посуду та виробів зі скла, а ще оцініть арт-інсталяції. Тут можна смакувати наливки, фотографуватися, дивитися кіно і слухати приємну і живу музику від українських гуртів.

А наостанок варто проголосувати за одного виробника наливок, смак яких вам найбільше сподобався. Ваша фішка допоможе йому отримати титул “Народний вибір” і стати найкращим виробником наливок по версії відвідувачів фестивалю.

Вхід: 70 грн. + келишок в подарунок.
Для пенсіонерів та ветеранів АТО вхід безкоштовний.

Наливка фест працює з 12.00 год 12 травня до 22.00 год 13 травня за адресою вул. Лаврська, 9, будівля 19, Київ.

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK