Как получать доход от неотремонтированной квартиры

Когда жена получила по наследству квартиру – у семьи появился шанс на дополнительный доход от сдачи ее в аренду. Эту двушку в хорошем районе оставила ей покойная тетя, за которой Людмила ухаживала последние несколько лет, когда ее родственнице поставили диагноз рак. На лекарства, обезболивающие и прочее уходила вся тетина пенсия и сбережения, и то денег постоянно не хватало, поэтому квартира досталась жене не только с большими долгами по коммуналке, но и в очень убитом состоянии. И если погасить тетины долги семья могла еще себе позволить, то на оплату ее ремонта собственных сбережений точно не хватило бы. А без ремонта сдавать квартиру и получать какой-то доход будет просто невозможно. Что же делать?

Сначала мы, как и многие на нашем месте, обратились в банк. Собирали бесчисленное количество всевозможных справок, мужественно терпели бесконечные звонки с проверками от банковских служащих, долго – почти три недели - ждали одобрения кредита, но в итоге не получили желаемого. В банке очень низко оценили платежеспособность жены и готовы были выдать гораздо меньшую сумму, которой никак не хватило бы на необходимый ремонт. Хорошо, что ее подруга уже сталкивалась с подобной ситуацией, поэтому посоветовала жене не тратить время на обращение в другие банки, а сразу идти оформлять кредит в финансовую компанию. Она и сама обращалась год назад в ProstoMoney, и там ей помогли решить все ее финансовые проблемы.

В общем, обсудив все плюсы и минусы на семейном совете, прямо на следующий день жена позвонила по телефону, который нашла на сайте компании.

Там ей объяснили, что кредит она может получить под залог авто или недвижимости, расположенной в пределах Киева или области, а из документов при оформлении понадобятся лишь паспорт, ИНН и документы на имущество. Никаких справок о доходах, о прописке, о стаже работе, проверка кредитной истории, поручители и пр. здесь не понадобятся, что максимально упрощало процедуру, а также значительно сокращало время, необходимое на одобрение и выдачу кредита. Ведь в финансовой компании деньги реально было получить за 1 день!

У Людмилы все так и получилось. Договор удалось составить очень быстро, а деньги упали жене на карту сразу после его подписания, день в день! Полученной суммы хватило с лихвой, чтобы сделать приличный ремонт в квартире, поэтому и сдать ее удалось практически без промедлений.

Большим плюсом оформления займа в финансовой компании стала возможность погашения тела кредита не сразу, а в конце срока, когда ремонт будет окончен, а квартира сдана в аренду, принося семье стабильный доход. Черная полоса наконец-то переходила в белую, и жена шутила, что планирует остановиться на ней и двигаться исключительно в нужную сторону.

Недавно друг поделился еще одной идеей пассивного заработка. Жена считает, что нам тоже стоит попробовать. Вот поэтому в будущем мы уже планируем взять еще один кредит, чтобы отремонтировать свою машину и сдать ее в такси. Пусть наша железная лошадка не простаивает во дворе, а зарабатывает деньги.

Теперь мы знаем, что с доступным кредитованием можно решить любые проблемы, например, быстро получить деньги на горящий тур, оплатить учебу ребенка на каких-нибудь развивающих курсах и даже в ВУЗе, одолжить нужную сумму на предстоящий банкет (юбилей, свадьба и пр.), а также в кратчайшие сроки получить средства, если, не дай Бог, понадобится срочная операция или другое лечение кому-то в семье. Знакомые также брали в компании ProstoMoney кредит на расширение бизнеса – и тоже остались очень довольны отсутствием любых проволочек, отличным сервисом и возможностью самому выбирать условия выплат. Сейчас залоговый кредит – это настоящая палочка-выручалочка!

Стаття українською:

Як отримувати дохід від невідремонтованою квартири

Коли дружина отримала у спадок квартиру - у сім'ї з'явився шанс на додатковий дохід від здачі її в оренду. Це двокімнатне помешкання у гарному районі залишила їй покійна тітка, за якою Людмила доглядала останні кілька років, коли її родичці поставили діагноз рак. На ліки, знеболюючі та інше йшла вся тітчина пенсія та заощадження, та грошей усе одно постійно не вистачало, тому квартира дісталася дружині не тільки з великими боргами за комірне, але ще й у дуже занедбаному стані. І якщо погасити тітчині борги сім'я могла ще собі дозволити, то на оплату її ремонту власних заощаджень точно не вистачило б. А без ремонту здавати квартиру і отримувати якийсь дохід буде просто неможливо. Що ж робити?

Спочатку ми, як і багато на нашому місці, звернулися в банк. Збирали незліченну кількість всіляких довідок, мужньо терпіли нескінченні дзвінки з перевірками від банківських службовців, довго - майже три тижні – чекали на схвалення кредиту, але у підсумку не отримали бажаного. У банку дуже низько оцінили платоспроможність дружини і готові були видати набагато меншу суму, якої ніяк не вистачило б на необхідний ремонт. Добре, що її подруга вже стикалася з подібною ситуацією, тому порадила дружині не витрачати час на звернення до інших банків, а відразу йти оформляти кредит у фінансову компанію. Вона і сама зверталася рік тому в ProstoMoney, і там їй допомогли вирішити всі її фінансові проблеми.

Врешті, обговоривши всі плюси і мінуси на сімейній нараді, відразу ж на наступний день дружина зателефонувала за номером, який знайшла на сайті компанії.

Там їй пояснили, що кредит вона може отримати під заставу авто або нерухомості, розташованої в межах Києва або області, а з документів при оформленні знадобляться лише паспорт, ІПН і документи на майно. Ніяких довідок про доходи, прописку, стаж роботи, перевірка кредитної історії, поручителі тощо тут не знадобляться, що максимально спрощувало процедуру, а також значно скорочувало час, необхідний на схвалення та видачу кредиту. Адже у фінансовій компанії гроші реально було отримати за 1 день!

У Людмили все так і вийшло. Договір вдалося скласти дуже швидко, а гроші поступили дружині на карту відразу після його підписання, день у день! Отриманої суми вистачило з лишком, щоб зробити пристойний ремонт у квартирі, тому і здати її вдалося практично без зволікань.

Великим плюсом оформлення позики у фінансовій компанії стала можливість погашення тіла кредиту не відразу, а в кінці терміну, коли ремонт буде закінчено, а квартира здана в оренду, приносячи родині стабільний дохід. Чорна смуга нарешті переходила в білу, і дружина жартувала, що планує зупинитися на ній і рухатися виключно в потрібний бік.

Нещодавно знайомий поділився ще однією ідеєю пасивного заробітку. Дружина вважає, що нам теж варто спробувати. Ось тому в майбутньому ми вже плануємо взяти ще один кредит, щоб відремонтувати свою машину та здати її в таксі. Нехай наша залізна конячка не простоює у дворі, а заробляє гроші.

Тепер ми знаємо, що з доступним кредитуванням можна вирішити будь-які проблеми, наприклад, швидко отримати гроші на гарячий тур, оплатити навчання дитини на якихось розвиваючих курсах і навіть у виші, позичити потрібну суму на майбутній банкет (ювілей, весілля тощо), а також у найкоротший термін отримати кошти, якщо, боронь Боже, знадобиться термінова операція або інше лікування комусь у родині. Знайомі також брали в компанії ProstoMoney кредит на розширення бізнесу - і теж залишилися дуже задоволені відсутністю будь-яких зволікань, відмінним сервісом і можливістю самому обирати умови виплат. Зараз заставний кредит - це справжня паличка-рятувалочка!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK