Прості речі здатні значно покращити якість Вашого життя. Мудрий Травник

Особисто для мене, чашка трав’яного чаю - це не просто корисний напій, а хвиля спогадів з дитинства. Це посміхнена бабуся, гаряче сонечко високо у синьому небі, різнобарвні луки та безліч духмяних трав.

Коли на Всі.Свої | Гастрономія я побачила продукцію торгівельної марки «Мудрий Травник», не було жодного сумніву, щоб не підійти і не познайомитись. Саме там вперше і трапилася зустріч із Віолетою, яка є бренд-менеджером компанії «Чиста Флора». Після нашого спілкування, ми дізналися більш детально про компанію, яка виробляє чудо-продукцію, а також про те - що, хто має справу з дарами природи і вміє використовувати це на користь людству, теж є чудовими людьми!

Коли розпочалася історія «Мудрого Травника»? Який асортимент чаїв пропонуєте наразі?

Отже, українському бренду натуральної фіто-продукції «Мудрий Травник» вже 6 років. За цей час ми зібрали багатий розмай фіто-чаїв з лікарських рослин. Наші трав’яні чаї представлені у двох формах випуску:  у фільтр-пакетах – для зручності приготування та розсипні - для тих, хто не лінується заварювати.

Окремо маємо лінію так званих «Здорових чаїв» для різних потреб. Наприклад, «Цукор-норма», «Для очищення організму», «Від безсоння» та інші. До їх складу входять цілі трав’яні збори.

Хто складає рецепти для «Здорових чаїв»?

Рецепти укладав наш технолог, а також маємо серед друзів дуже шанованого гомеопата, яка затвердила терапевтичне призначення кожного «Здорового чаю».

Розкажіть трішки про виробництво, де і як фасуються чаї?

Краще один раз побачити, тому радо запрошуємо на відео-екскурсію до нашого виробництва

Ми завжди акцентуємо та на пакуванні зазначаємо, що фіто-чаї від «Мудрого Травника» БЕЗ АРОМАТИЗАТОРІВ, БЕЗ БАРВНИКІВ, БЕЗ ПОСИЛЮВАЧІВ СМАКУ чи будь-яких інших домішок. Лише натуральна сировина, що смакує природньо.

Де закуповуєте та як перевіряєте сировину?

%img2%

Сировину частково збираємо в Карпатах, а частково замовляємо вирощування у перевірених роками постачальників. Хоча, в нашій справі виправдана довіра – це радше приємний бонус, аніж запорука якості. Кожну партію здаємо у Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції на перевірку.

Але ж до асортименту «Мудрого Травника» входять не тільки чаї та збори, що іще ви пропонуєте споживачу?

Крім фіто-чаїв, маємо колекцію цілющих олій. Найдорогоціннішою з них є амарантова олія та олія чорного кмину. Цілющими називаємо тому, що рекомендуємо вживати їх з оздоровчою метою вранці на тще серце. Для кулінарії вони досить дорогі.

%img9right%

Ще маємо натуральні засоби для схуднення на основі клітковини. Продукт новий, але жінки вже відзначають його ефективність.

Є також продукти суто аптечного сигменту, як наприклад, терапевтичні сиропи, нозальні фіто-спреї чи 99% сік алое вера.

Взагалі асортимент вже цілком пристойний для відкриття власної мережі.

За роки існування «Мудрого Травника», чи є якісь речі, які вас засмучують як виробника?

Нажаль, так. Найперше – це стихійний ринок, безліч діячів, які працюють без жодного ТУ чи сертифікатів. Яскравий тому приклад – пасічники на узбіччі дороги. Їх мед – це здебільшого розтоплені минулорічні чи більш давнішні запаси, а всередині того меду – антибіотики.

Інша, моя особиста журба – це правила текстів етикетування. Ми змушені писати на всіх фіто-чаях чи фіто-сиропах, що їх не бажано давати дітям до 14 (!) років та вагітним. Тобто, виходить, що система спонукає відновлювати здоров’я синтетичними засобами, а натурального сторонитися.

До слова, хочеться сказати, що жити синтетично людям пропонується у всьому світі.

Цього року в травні ми невеличкою командою відвідали всесвітню виставку VitaFoods у Женеві. І власне foods ми там майже не побачили.

Усі поживні речовини, що мають бути в раціоні людини, в наш час можна отримати шляхом ковтання кольорових капсул або розчинивши порошок, отримати смузі, або розчинивши концентрат в стікері «з’їсти» чверть ананасу і тому подібне. Таке враження ніби усіх готують в космос, де не має смачних поживних продуктів і єдине що залишається – чевріти на дивних сумішах з пакетиків та тюбиків. Але ж і не дивно. Європейці майже не готують. Повноцінно харчуватися в ресторанах також не доводиться. Чесно. Європа харчується в сухом’ятку. Супчик, як свято! І чаїв не п’ють і не знають! Знають «ліптон», знають айс ті. Що таке заварний чай навіть поняття не мають і не проси. Тому і підтримують свій організм ось на таких штучних «милицях».

Віднови Себе. Що саме вкладається в цей заклик, яка філософія?

В нашому українському просторі останні роки справжнє засилля кулінарних передач. Усі щось готують. І це вірний знак того, що насправді жінки стали готувати менше.

Логіка проста. Якщо жінка нормально веде господарство, то вона вже давно напрацювала власне домашнє меню. Ну не буде вона вняпившись у телевізор дивитися як перемазати нутелою вафлі, щоб вийшов торт. А якщо захоче нове приготувати, то пошарудить в Інтернеті. Хіба ні?

А з цього місця починається філософія Віднови Себе!

Від початку існування бренду «Мудрий Травник» заклик «Віднови Себе» існував, як девіз на упаковках чаїв. Ідея належить засновнику компанії Олексію Тацькому. На сьогодні цей заклик став прапором, чи крутіше сказати, хоругвою, під якою об’єднуються усі наші проекти.

Кілька років поспіль «Мудрий Травник» організовував Всеукраїнський бандурний конкурс «Віднови Себе».

Бандура – одна з основоположних речей нашої культури. Ця ідея абсолютно вичерпно розкрита у фільмі «Поводир».

Насправді конкурс чи фестиваль бандурного мистецтва і досі у полі зацікавленості «Мудрого Травника», питання лише однодумців знайти для організації. Хочеться щоб явище було не викопною архаїкою, а живим і сучасним. Ось чи не прекрасна балада під назвою «Текіла» у Гайтани під бандуру вийшла? Або пісня «Забути», яку виконали Ейра та Мирослав Джусь.

Цієї осені «Мудрий Травник» вже втретє оголосить Всеукраїнський конкурс есеїв «Віднови Себе». На сторінках нашого сайту можна прочитати твори минулорічних переможців, а також краще збагнути-відчути, що ж ми вкладаємо у цю філософію Відновлення www.vidnovy.com

З якими побажаннями вам хотілось би звернутися до наших читачів?

Коли така можливість, хочеться не зайвий раз вдарити у дзвони – люди, дайте більше уваги здоров’ю. Здоров’я – це споживання натуральних продуктів, фізична активність чи принаймі щоденні прогулянки, це також ментальна сфера. З ким про що спілкуєтеся? Що читаєте, що дивитеся? Відновлюйте себе! Бо мова йдеться не просто про здоровий колір обличчя, а про виживання.

Офіційна сторінка

Купити продукцію в інтернет-магазині

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK