hi Snack – натуральні фруктові та овочеві чіпси

Сучасний ритм життя створює великі навантаження на організм: ми працюємо понаднормово, живемо в умовах підвищеного шуму, великої кількості контактів і високого рівня стресу. У нас не залишається часу навіть на себе – ми забуваємо поснідати, обідаємо в фастфуді і переїдаємо на ніч. Рано чи пізно такий спосіб життя позначиться на здоров'ї – пора щось змінювати, а весна для цього – найкращий час!

Сьогодні ми розповімо вам про фруктові снеки. Маючи їх під рукою, ви не набиратимете зайвих кілограмів від магазинних солодощів і завжди з користю втамовуватимете голод, що вбереже від переїдань. Про свою новинку нам розповів Олександр Янов, засновник виробництва корисних і смачних снеків hi Snack.

Щоб займатися виробництвом корисних продуктів харчування і популяризувати правильне харчування потрібно і самому бути його прихильником. Розкажіть, як ви прийшли до здорового способу життя?

9 років я жив в Англії і на власні очі побачив вплив фастфудів та неправильного харчування на здоров’я та самопочуття людей: важко рухатися, багато проблем зі здоров’ям... У мене є з чим порівнювати, і я скажу, що середньостатистичний англієць на 10-15 кг важчий за середньостатистичного українця. Виною цьому дешева, але неякісна їжа, сидяча офісна робота. Саме тоді я зрозумів, на скільки важливо якісно харчуватися та вести активний спосіб життя і намагаюся дотримуватися його сам та підтримувати здорові і корисні звички у своїй родині.

Як виникла ідея самостійно зробити здоровий продукт для масового споживача?

Ще 4 роки тому я займався поставками аналогічної продукції з-за кордону, але виріс курс долару і вона стала занадто дорогою для споживача. Саме тоді я і задумався над тим, щоб почати виробництво корисної їжі в Україні. Чому ні? Адже у нас для цього є все – і чудові овочі, фрукти та ягоди, і прекрасні працьовиті люди!

Наші українські снеки ні в чому не поступаються іноземним за якістю та смаком і мають доступну ціну. І дуже радує те, що здорове харчування у нашій країні набирає обертів. hi Snack створений для здорового  перекусу, це чудовий замінник шоколадних батончиків і магазинних  солодощів. Але, звичайно, не потрібно забувати і про свіжі сезонні овочі та фрукти.

Чи відрізняється обладнання для фруктових снеків від того, яке використовується для всім відомих картопляних чіпсів?

Так, відрізняється. Це зовсім інша технологія, на відміну від картопляних чіпсів ми просто сушимо фрукти, овочі та ягоди, що дозволяє нам зберігати максимум корисних речовин.

Чи з усіх фруктів можливо виробляти снеки?

Так, з усіх, навіть з кавунів! Зараз ми використовуємо інфрачервону сушку, а вже через пару місяців у нас з’явиться і вакуумна, що дозволить нам суттєво розширити асортимент.

Що ви пропонуєте сьогодні і які є плани по асортименту?

На даний момент ми пропонуємо сушені яблука, груші, ківі та гарбуз. Протягом року асортимент буде змінюватись згідно з сезоном. Плануємо сушити і фрукти, і овочі, і ягоди та довести асортимент до 20 позицій, додавши: томати, батат, моркву, болгарський перець (червоний, жовтий, зелений), кабачок, топінамбур, буряк, фенхель, диню, кавун, ананас, банан, полуницю, манго, лічі та шовковицю.

Розкажіть трішки про саме виробництво: картопляні чіпси жарять в олії, а як виготовити снеки з соковитих фруктів?

Свіжий фрукт ретельно миють, нарізають дуже тоненькими скибками і висушують у сушках. Фрукт нічим не оброблюється, 100% натуральний продукт. Сучасні технології працюють на благо людині!

Цікаво, а скільки, наприклад, потрібно яблук або гарбуза для виготовлення 100 гр снеків?

Маса зменшується приблизно в десять разів: при сушінні 100 кг фруктів виходить 10 кг сушених фруктів та 90 л води. Ось такий концентрат корисних речовин, вітамінів та клітковини виходить!  

Як ви контролюєте якість сировини для снеків та як впливає сезонність фруктів на асортимент?

Ми працюємо з фермерами та постійними поставщиками, які мають всю необхідну документацію, та чия продукція відповідає нашим вимогам, адже тільки з хорошої сировини вийде смачний та корисний продукт.

Плануємо випускати сезонну продукцію, адже від цього залежить і користь (найкращі помідори саме в серпні, наприклад, а не під Новий рік, хоч вони і є в магазині), і ціна – так вона буде набагато нижчою. Технології дозволяють зберігати продукт 12 місяців, тому, не зважаючи на сезонність, асортимент буде повним.

Як знайомите з цим новим і корисним продуктом звичайних українців?

Наші снеки в продажі тільки 2 місяці, тому зараз для нас це один із найважливіших пріоритетів – заявити по себе на ринку корисних продуктів. На разі активно спілкуємося з  людьми в соціальних мережах, зокрема у Facebook – приєднуйтесь до діалогу,  та беремо участь у фестивалях  Всі Свої та Вега Бум, де всі бажаючі можуть продегустувати наші снеки.

Де та як можна придбати hi Snack?

Нашу продукцію можна замовити, написавши нам у Facebook або в наступних магазинах:

Izsela.ua вул. Прорізна, 21, Виномаркет по вул. В'ячеслава Чорновола, 27, Виномаркет по вул. Сикорського, 1, Виномаркет по вул. Вишгородській, 45Б/4, Виномаркет по вул. Звіринецькій, 59, Виномаркет по вул. Голосіївській, 13, Виномаркет на пр-ті Голосіївському, 58А, Виномаркет по вул. Вільямса, 3/7, кафе Аюверда вул. Дмитрівська, 39

Про що мрієте самі і що побажаєте українцям?

Не хворіти, здорово харчуватись, займатись спортом, та не втрачати оптимізму.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK