ЇDLO – здорова їжа в будь-яких умовах без зайвих зусиль!

Східна мудрість стверджує: «Мандрівник проживає чотири життя: в першому він планує подорож, в другому її здійснює, в третьому – згадує, а в четвертому – живе, як решта смертних». Зі стравами швидкого приготування від ТМ ЇDLO подорожувати легше, приємніше, зручніше та смачніше. Її засновники, Михайло, Сергій та Іван,  продовжують працювати над асортиментом і зараз, а історію створення бренду та про особливості виготовлення страв для мандрівок ви дізнаєтесь із нашої розмови.  

Як у вас виникла ідея виготовляти здорову їжу швидкого приготування?

Сергій: Ми самі ходимо в гори, подорожуємо, тож регулярно стикалися з необхідністю організації харчування поза цивілізацією. В магазинах були в наявності лише дуже дорогі іноземні сублімати, після яких зазвичай дошкуляла печія. Такі пропозиції не можливо було назвати ні доступними, ні зручними. Пізніше з’явилися сушені м’ясо та крупи українського виробництва, але асортимент, адаптація для туризму та смакові властивості цієї продукції теж були далекими від бажаних. Тому у нас з’явилася ідея взяти справу в свої руки і зробити щось дійсно значиме в цьому сегменті.

З чого почали втілення свого задуму та хто вас підтримав, допоміг?

Михайло: Ми провели аналіз ринку туристичного харчування, вивчили технології та можливості українських виробників і зупинилися на методі виробництва сушених страв, всі компоненти яких були попередньо приготовані. Ми зареєстрували торгівельну марку ЇDLO, розробили зручну упаковку, асортимент та рецептуру страв. Знайшли перших підрядників, які стали фасувати наші страви. Більш за все вдячні нашим справжнім партнерам та друзям – мережі туристичних магазинів Gograny, що одразу повірили в наш продукт та взяли ЇDLO в свій асортимент.

Які вимоги ви ставили до майбутнього продукту і чи вдалося їх реалізувати?

Іван: Головні вимоги – це натуральність, смак та зручність. Адже не секрет, що ми не додаємо будь-яких штучних додатків, барвників чи консервантів в продукти ЇDLO. Смак – це наступна головна риса ЇDLO, через яку ми дійсно переймаємося. На це впливає дуже ретельний підбір якісних компонентів та детально пропрацьована рецептура страв. З самого початку ми створювали продукт з думкою про зручність під час гірських походів, рибалки, полювань та будь-яких подорожей. Концепція приготування страви безпосередньо в пакеті типу дой-пак, в який упаковано ЇDLO, позбавляє необхідності носити миску та мити її після харчування. Все, що вам потрібно – це тільки додати окріп безпосередньо в пакет, перемішати, закрити zip-lock на пакеті та зачекати 10 хвилин. Наразі у нас ще багато задумок щодо асортименту та упаковки продуктів, які ми плануємо реалізувати найближчим часом.

Перед вами стояла не легка задача: страва має бути смачною, натуральною, швидко готуватися, добре зберігатися… Хто розробляє рецептуру?                                

Сергій: За розробку нових страв, рецептуру та кінцевий смак відповідає наш маркетинг. Інколи доводиться робити до 20 варіантів однієї страви, поки не досягнемо бажаного смаку страви. Але окрім смаку на результат впливають походження, розмір, фактура, співвідношення компонентів.

Поділіться секретами приготування: ви сушите готові інгредієнти, чи готову страву? А як з м’ясом, напевне, страви з ним приготувати найскладніше?

Іван: Ми сушимо певні, попередньо приготовані, інгредієнти, а потім фасуємо страви ЇDLO відповідно наших рецептур в спеціальному середовищі. М’ясо вимагає ретельного підбору та прискіпливої обробки, і у нас є свої технологічні ноу-хау у цьому напрямку.

Чи є якісь особливі вимоги до інгредієнтів?

Михайло: Так, звичайно, є. Головні вимоги – це здорові натуральні продукти з відповідними сертифікатами якості. Ми раді співпрацювати з постачальниками, які можуть стабільно та надійно постачати продукти за адекватними цінами, та які відповідають зазначеним умовам якості продуктів.

Що потрібно, щоб приготувати страви від ТМ ЇDLO, та скільки часу на це знадобиться?

Сергій: Перш за все, необхідно правильно організувати всі виробничі моменти. По часу виготовлення однієї партії займає до одного тижня, це разом із закупівлею компонентів.

У вас виробництво заводське? Де територіально ви знаходитесь?

Іван: Маркетинг в Києві, виробничо-логістичні потужності в Чернівцях, підрядники по території України.

Вам вдалося розробити широкий асортимент продукції на будь-який смак, розкажіть про нього детальніше.

Михайло: Асортимент – одна з сильних сторін ТМ ЇDLO. На сьогодні він складається з 4-ьох сніданків (Гранола горіхова, Каша бананова, Чай карпатський, Каша пшоняна з журавлиною), 4-ьох м’ясних страв (Каша гречана з яловичиною, Каша рисова зі свининою, Картопля зі свининою, Локшина по-флотськи), 4-ьох страв без м’яса (Ризотто з грибами, Локшина з грибами, Каша гречана з морською капустою), 4-ьох перших страв (Борщ зі свининою, Суп гороховий зі свининою, Суп індійський), снеків (Батончик фруктово-горіховий з гранолою, Горіхи з родзинками) та напоїв (Чай карпатський). Ми пропонуємо повний комплекс харчування для наших покупців і в подальшому плануємо його розширювати.

Як можна замовити вашу продукцію?

Іван: Весь асортимент продукції ЇDLO можна замовити на офіційному сайті, також ми продаємося в мережі Gorgany та в більш ніж 50 туристичних магазинах по всій Україні. Про нашу продукцію та новинки в асортименті дізнавайтесь із соціальних мереж Facebook та Instagram.

Який термін зберігання продукції та які умови для цього потрібні?

Сергій: Термін зберігання 1 рік з дати виробництва, зберігати в сухих місцях.

Що ви побажаєте нашим читачам?

Михайло: Життя занадто коротке, а світ дуже великий, тож бажаємо частіше подорожувати та робити це смачно разом з ЇDLO!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK