12 знаків Зодіаку опинилися в барі: хто який напій замовить

Якщо представники всіх 12-ти знаків Зодіаку опиняться в барі, то замовлятимуть різні напої, вважають астрологи. Адеж хтось фанатіє від віскі, хтось вважає за краще легке вино. Якщо враховувати смаки знаків Зодіаку, то можна легко вибрати коктейль і не помилитися. 

Овен  

Овни люблять пробувати новинки, тому часто прискіпливо випитують у бармена про нові коктейльні тенденції. При цьому, чим брутальніше напій, тим вище інтерес до нього у Овна. Віскі з колою, чистий скотч без льоду, алкогольний пунш - найчастіший вибір цього знака.

Телець

Читай также: Тельцам - салат, а Рабам - суп: правильный обед по знаку Зодиака

Простота - девіз Тельців. Інколи їм хочеться «просто пива». А інколи тягне на творчість та хочеться залишатися у ясному роозумі. І тоді Тельці замовляють коктейль з молочним смаком та всілякими спеціями, дуже солодкий або гарячий шоколад з гострими нотками.

Близнюки

Для Близнюка важливе спілкування, а вже супровід - справа вторинна. При цьому, представники цього знака не люблять перевищувати свою норму, адже залишатися в розмові розумним співрозмовником для них в пріоритеті. Ідеально - дегустація легких вин або мартіні з якимось незвичайним інгредієнтом.

Рак

Раки -  поціновувачі класики. Всі тренди та модні новинки проходять повз них. Раки віддадуть перевагу пряним коктейлям, м'яким на смак. Гаряча кава з лікером - безпрограшний варіант.

Лев

Леви люблять пустити пил в очі, навіть якщо в гаманцях порожньо. Тому кращий віскі, дорогий лікер і витримане вино - все клас преміум і все це для Лева. Ще Леви обожнюють гарячі напої з додаванням алкоголю, якими вони готові насолоджуватися цілий вечір.

Діва

Читай также: Как выглядит ваша идеальная кухня по знаку Зодиака

Діви мають витончений смак і зрадіють рідкісному вину або пиву з цікавою історією. Але замість того, щоб просто насолоджуватись напоєм, представники цього знака Зодіаку віддадуть перевагу розширенню кругозору, тому охоче відправляться в старовинну виноробню або пивоварню - поєднати приємне з корисним.

Терези

Терезам важливий антураж - посуд, подача і обслуговування, навіть келих пива вони вважатимуть "напієм  богів", якщо він поданий по-королівськи. Естетичне задоволення важливіше за смак, тому важливо створити для них затишну романтичну обстановку і не поскупитися на заклад з бездоганним сервісом. В барі Терези обиратимуть відомі коктейлі або ті, що виглядають найефектніше. 

Скорпіон

Схильність Скорпіонів до похмурості та пристрасної романтики відбивається і в виборі алкогольних напоїв: темне пиво, бордове вино і бажано напівтемрява в барі і самітність. У складі коктейлів Скорпіони виберуть бурбон, скотч або темний ром.

Стрілець

Стрільці - любителі інтернаціональних напоїв. Перш ніж вибрати коктейль, вони обов'язково поцікавляться країною, в якій цей напій готують традиційно. Цей знак не знає міри, тому складіть компанію Стрільцю, бо можливо по закінченню вечора йому знадобиться допомога.

Козеріг

Козероги віддають перевагу класиці - джин-тонік, мартіні без надмірностей. Як і Леви, вони вважають за краще алкоголь екстра-класу, відмінно розбираються в хороших якісних напоях. І чим простіше закуска, тим краще, ідеально - сирна нарізка, Козерога вона цілком влаштує.

Водолій

Читай также: Знаки Зодіаку, які просто ненавидять поратися в кухні

Водолії до вибору алкоголю підходять творчо: їм потрібно щось незвичайне за кольором або смаком, з переважанням екзотики. Це ідеальні клієнти для барів, в яких люблять експерименти і не боятися міксувати продукти.

Риби

Риби добре розбираються в напоях і неякісним алкоголем їх можна легко образити. Якщо вино - то першосортне, якщо коньяк - то складний з багатою гамою відтінків. При цьому вони будуть торгуватися за кожну краплю і рік витримки - ціна повинна відповідати коктейлю, а не коштувати захмарно.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK