Найтонші млинці на окропі: покроковий рецепт

Якщо ви знаєтесь на смачних млинцях, то напевне вам відомо, що найжаданішими для кожної господині є млинці тоненьки, із делікатними дірочками. Як приготувати такі розказано у безлічі рецептів. Деяки з них заслуговують на довіру, тому що дійсно допомагають зробити саме такі ніжні млинці.

Один з таких рецептів — рецепт млинців на окропі. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-14 млинців.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1ст. молока
  • 1ст. окропу
  • 1ст. борошна
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • сіль — за смаком
  • цукор — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Збити яйця з сіллю до піни.
  2. Не перестаючи збивати, влити холодне молоко, збити.
  3. Далі вливаємо окріп. Збиваємо.
  4. Додаємо борошно, збиваємо. Додаємо масло.
  5. Залишіть тісто для млинців на 30 хвилин, щоб настоялося.
  6. Сковороду змащуємо 1 раз перед випічкою 1 млинця. А можно цього і не робити, бо млинці відмінно відходять від сковороди — тут дайте за вашими звичками та смаками.

Читай также: Блинный торт: 3 вкуснейших рецепта

Порада. Краї млинців будуть хрусткими, тому якщо плануєте їх чимось начиняти - накривайте кришкою після випічки.