Де смачно в Івано-Франківську

Автор блогу «Кулінарні варіації вар’ятки» Ольга Мончук розповідає про шість закладів у своєму місті, куди варто зазирнути туристам

-Для мене особисто кухня Івано-Франківська є надзвичайно затишною, теплою та домашньою. Тут багато випічки, м’ясних страв і - любові. Відома франківська кулінарка Дарія Цвек свого часу дуже гарно охарактеризувала у своїх книжках галицьку кухню, в тому числі і прикарпатську. Тому, якщо хочете дізнатися, що традиційно готували і готують на Прикарпатті, рекомендую полистати її книжки, і все одразу стане зрозуміло.

У Франківську є чимало класних і затишних місць, де можна поснідати, пообідати чи просто попити кави. Якщо ви в нашому місті вперше, раджу:

Читай также: Хрустики від кулінарної вар’ятки

- Громадський ресторан „Urban Space 100”. Раннім пташкам-туристам рекомендую тут поснідати. По-перше, до закладу веде пряма дорога від залізничного вокзалу. По-друге, вони працюють з шостої ранку, що не може не тішити;

- Каву, чай та какао з перцем рекомендую спробувати в кав’ярні „Говорить Івано-Франківськ”;

- Піцу чи пасту - у „Fabbrika”;

- Швидко, ситно і відносно недорого можна пообідати в „Десятці”;

- Якщо ви прагнете спробувати справжню галицьку кухню, тоді вам до „Світлиці Мулярової”;

- А моєю улюбленою ресторацією Івано-Франківська є заклад з промовистою назвою „Кухня” – гарне обслуговування та вишукані страви.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK