Не бійтеся поєднувати непоєднуване. Mr. Caramba

Якщо вам здається, що фрукти та ягоди придатні тільки для приготування джемів, то ви помиляєтесь. Бо маємо смачний приклад соусів, які були родинною фішкою, а згодом ця фішка переросла в родинну справу.

Фрукти, ягоди, овочі, а головне - унікальні сорти гострих перців, ось так і народжуються соуси торгівельної марки Mr. Caramba.

Вкладаючи в кожну баночку турботу та часточку любові виробники дали нам змогу ласувати соусами, які не знайдеш в звичайних супермаркетах. Співзасновниця Маргарита радо поспілкувалася з нами і розповіла про чудовий авторський продукт - соуси Mr. Caramba.

Коли з’явилася на світ перша баночка соусу Mr. Caramba?

В травні 2014 року на Пейзажній Алеї, під час проведення ярмарку Kyivmarket, ми вперше запропонували скуштувати наші соуси.

Який саме це був соус?

На той момент у нас вже було, здається, 6 видів соусів, судячи з того, що полуниця - перша літня ягода, то перший наш соус був саме полуниця та чілі.

Як виникла ідея про створення виробництва соусів?

Соуси батьки готували часто, і якщо навколо всі робили аджику і томатний, то у нас був соус зі слив, з вишні. Та зрозумівши одного разу, що щось подібне нереально купити в магазині, ми вирішили спробувати презентувати нашу продукцію, зробивши акцент на гострі смаки, поєднавши непоєднуване. Тим паче у мене на горизонті була декретна відпустка і це стало чудовою можливістю розвивати власну справу.

Чому саме Mr. Caramba?

Назву, як і всі етикетки, придумала молодша сестра за пару днів, спочатку була просто Caramba, що перекладається з іспанської як - Чорт забирай, ми зрозуміли, що це саме про наші соуси, особливо, якщо додати - Чорт забирай, як смачно! Але при реєстрації ТМ ми зіткнулися з проблемою, що подібна назва зареєстрована і це китайська компанія. Ми звичайно спочатку засмутилися але поєднавши той факт, що головний кулінар у нас батько, вирішили додати приставку Mr.

Де знаходиться ваше виробництво?

Виробництво у нас знаходиться у місті Жовті Води.

Як і де відбираєте сировину?

Частину сировини вирощуємо самостійно, акцент зроблений на вирощуванні гострих перців, бо кожен соус у нас від невеличкої пікантності до полум'яного післясмаку. Також нам дуже допомагає момент, що місто маленьке і залишилося багато фруктових садів. Там ми збираємо абрикоси, яблука,сливи та вишні. Частину для нас вирощують батьки чоловіка в Житомирській області: часник, полуницю, кріп, м'яту. А от лісову ягоду ми замовляємо у перевіреного постачальника.

Як складаєте рецепти?

Рецепти повністю на батьках. Я, інколи, можу щось запропонувати або передати побажання наших покупців.

Який асортимент пропонуєте на сьогодні?

Зараз асортимент, на постійній основі, налічує 14 видів соусів, а також від 5 до 10 - лімітовані види.

Де можна придбати соуси Mr. Caramba?

Ознайомитися з асортиментом та придбати соуси можна на сайті caramba.com.ua

Ще наша продукція представлена в мережі магазинів: Еко-Лавка, WineTime, Wine House, UaMade, а ще в магазинах М'ясторія, Томагавк, T-bone.

Яких сюрпризів чекати вашим споживачам у майбутньому?

Сюрпризи на те і сюрпризи, щоб дивувати;) Можу лише сказати, що сюрпризи будуть приємними та гостренькими!

Порада від Mr. Caramba

Не бійтеся ризикувати!

Офіційний сайт Mr. Caramba

Офіційна сторінка у Facebook

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK