MilleGranola – без цукру але солодка, українська але екзотична

Легкі ранки і довершені сніданки – це не фантастика, а реальність з гранолою від ТМ MilleGranola. Загадкова і водночас знайома, вона закохує в себе любителів смачного та корисного – унікальна авторська рецептура та найвища якість інгредієнтів задовольнять найвибагливішого гурмана і подарують божественну насолоду кожному. Про гранолу від А до Я нам розповів Олександр Лиходзієвський, співзасновник ТМ MilleGranola.

Розкажіть про себе та команду Mille Granola.

Ми працюємо у творчій команді однодумців. Кожен з нас має великий досвід у різних сферах: архітектура, дизайн, реклама і до заснування бренду жоден не мав відношення до створення продуктів харчування. Але саме це й допомогло нам привнести новий подих у стандарти приготування і зробити унікальний продукт за своїм складом та рецептурою. Наш продукт – це не лише пакет зі смачною і корисною гранолою. Це відображення спільного досвіду, усіх напрацювань, наших смаків і поставлених перед собою стандартів.

Недарма гранола така популярна за кордоном і так швидко завойовує серця і нас, українців. Як виробник, розкажіть нам про її прекрасні якості та переваги перед іншими варіантами сніданків та перекусів.

У більшості країн світу гранола є традиційним сімейним сніданком, а українці ж донедавна взагалі не знали про її існування. Однак безумовна користь і неперевершений смак швидко полонили серця всіх, хто лише раз її скуштував.

Гранола має великий перелік корисних властивостей та переваг, однак варто завжди уважно переглядати її склад. Ми поставилися вкрай відповідально до інгредієнтів у нашій гранолі, оскільки головною метою було створення не лише багатого за смаком сніданку, але й максимально насиченого різноманітними необхідними для організму вітамінами та мінералами. Кожен з підібраних компонентів Mille граноли відіграє важливу роль для здорового функціонування організму, саме тому вона заряджає енергією, забезпечує вітамінами, покращує травлення, сприяє зниженню ваги і просто дарує хороший настрій.

Також, смачненька хрустка гранола є чудовою мотивацією для того, щоб раніше прокидатися. Саме це стало однією з основних причин нашої співпраці з офісами – замовляючи гранолу на сніданок для своїх співробітників керівництво мотивує їх до того, щоб вони раніше приходили на роботу. І їм це успішно вдається!

А коли ви вперше спробували гранолу та як з'явилася ідея організувати власне виробництво?

Пройшло вже більше 5-ти років, як ми вперше спробували гранолу, перебуваючи у відпустці за кордоном. І дійсно, не змогли встояти перед чудовим смаком і прекрасним почуттям після такого сніданку. Далі, під час наших поїздок, ми почали проводити гастрономічні пошуки найсмачнішої граноли. Це була ніби гра. В кожному новому місці ми намагалися замовити і скуштувати саме авторські граноли, даючи їм власну оцінку. Після того, як ми спробували біля півсотні різних гранол, ми стали справжніми експертами. І тоді з’явилася ідея створити власний рецепт, котрий об’єднає всі найкращі зразки з нашим баченням ідеального смаку.

Як освоювали технологію приготування, та чи багато спроб передувало ідеальному результату?

Шлях до створення першого рецепту був дійсно довгим і насиченим. Він навчив нас бути наполегливими і не здаватися ні перед чим на шляху до власної мрії. Ми поставили перед собою мету експериментувати кожного дня без перерв, доки не отримаємо саме той смак, який задовольнить наші вимоги. 9 місяців ми щодня працювали над новими рецептами і за кожним разом сподівалися, що це саме той єдиний, котрий так довго шукаємо. І це справді ніби наше дитя, якого ми так довго чекали і ось, нарешті, воно з нами!

Скільки часу потрібно на виготовлення граноли?

У нас налагоджене виробництво у оснащеній пекарні і чудові професійні досвідчені пекарі, котрі щодня вкладають частинку своєї душі в кожен пакунок зі свіжою гранолою. Ми віримо, що енергія людини обов’язково передається до продукту, який вона створює, тому докладаємо всіх зусиль, щоб на виробництві у нас завжди панувала приємна та доброзичлива атмосфера. А з нашими веселими пекарями це вкрай легко!

Процес приготування граноли відносно складний і надзвичайно вимогливий, він потребує високої уваги та максимальної концентрації. В середньому для заповнення однієї упаковки з гранолою витрачається близько 1 години робочого часу. Запорукою досконалого результату є відбір найкращих інгредієнтів і постійний контроль за дотриманням технології та смаковими якостями готового продукту.

Багато виробників використовують мед у якості підсолоджувача, чому цього не робите ви та за рахунок чого солодка Mille Granola?

У якості підсолоджувачів для нашої граноли ми використовуємо натуральні сиропи, створені природою, серед яких відомий всім кленовий сироп, сироп з мексиканської агави, а також з плодів фінікового дерева. Сиропи не містять цукру і є 100% натуральними, тому нашу гранолу з впевненістю дають навіть діткам, без жодних вагань споживають гранолу вагітні та годуючі мами.

Ми від початку принципово не використовували мед в гранолі, хоча мед вважається найбільш популярним і досить економічним інгредієнтом граноли. Причин для цього декілька. Перш за все, у деяких людей є непереносимість меду як продукту, адже він є досить активним алергеном, і для більшості є небажаним продуктом. А головне – існує багато версій з приводу того, чи лишається мед корисним після термічної обробки, або зовсім навпаки – його користь перетворюється на шкоду. Нехай кожен обирає для себе,  а ми вже зробили свій вибір. Наша гранола абсолютно безпечна і неймовірно смачна за рахунок різноманітних смаків екзотичних сиропів.

Які ще інгредієнти входять до складу Mille Granola, та які вимоги до них виставляєте?

Одного разу ми вирішили, що кожен з наших нових смаків не буде подібний до попереднього. Відверто кажучи, це завдання було не з легких, оскільки класичні рецепти граноли передбачають один базовий склад підсолоджених вівсяних пластівців з різним наповненням горішків і сухофруктів.

Але розмаїття природних інгредієнтів нам у цьому дуже допомогло! З Горіхової граноли почалася наша подорож у світ гранол. Це був перший рецепт, котрий став основою для створення всіх наступних. Така собі мати всіх mille гранол. Саме Горіхова гранола має найбільшу кількість корисних інгредієнтів і найбільш насичений смак. У парі з Шоколадною гранолою вони тривалий час завойовували серця наших українських красунь, але й наступні смаки не змусили на себе довго чекати.

Кленова гранола має виражений смак кленового сиропу, гармонійно доповнений мигдалем та пікантною кислинкою журавлини. Це наша найпопулярніша гранола в асортименті і вона найулюбленіша серед жінок. Фісташковою гранолою ми надихнулися, спробувавши японську гранолу з додаванням японського чаю матча. Цей смак нині став трендом не тільки в Японії, а й в США і Європі, а зараз і в Україні. Фісташкова гранола особливо прийшлася до смаку українським чоловікам.  

Скільки позицій у вашому асортименті та чи продовжуєте ви пошук нових смаків і поєднань?

Зараз маємо чотири смаки граноли: Горіхова, Шоколадна, Кленова та Фісташкова. Найближчими часом плануємо випускати новий смак – Ягідну гранолу. Також ми випустили цілком новий продукт для українського ринку – Горішки в ніжному топпінгу «Кориця», «Чілі Пеппер», «Праліне» та «Смажені&Солоні». Ми вже отримали багато позитивних відгуків про Горішки і сподіваємося, що вони стануть не тільки улюбленою стравою для щоденного перекусу, а й неодмінним атрибутом святкового столу та веселих вечірок з друзями. А всім, хто шукає подарунки до свят, ми приготували святкові набори з хрустким печивом, гранолою та горішками.

Як можна замовити продукцію від Mille Granola і чи робите ви доставку?

Замовлення можна зробити через сайт, а також за телефоном 099 777 5020. Крім того, дуже зручним і популярним каналом для замовлення зараз є мессенджери, такі як вайбер, телеграм,  instagram та facebook.

Дякую за цікаву розмову, що побажаєте читачам на останок?

Нам надзвичайно радісно чути, що продукт, який ми створюємо, став частиною щоденного життя для багатьох українських сімей та творчих колективів. Позитивні відгуки наших клієнтів нас спонукають до того, щоб рухатися далі у пошуках нових смаків і цікавих продуктів. Ми щасливі жити серед людей які цінують смаки,  уважно ставляться до власного здоров’я і вимогливі до складу всіх продуктів, які споживають.   

Бажаємо всім нашим клієнтам та читачам food&mood смакувати життя, а Mille Granola вам у цьому допоможе!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK