Фото: https://istockphoto.com
Реберця люблять усі! І способів смачно їх приготувати існує безліч - так що можна час від часу готувати реберця за новим рецептом, порівнювати і насолоджуватися все нові та нові гранями смаку цієї чудової страви.
Наші рецепти приготування свинячих реберець дуже прості і при цьому все виходить дуже смачно. До вашої уваги ми раді представити 5 найцікавіших.
Відкривають наш ТОП свинячі реберця "Золота скоринка". Це свинячі реберці, приготовлені у трав'яному маринаді та карамелізовані в меді, вині з яблуками. Страва безумовно стане центром столу – смачна та сокова!
Фото: https://istockphoto.com
Читай также: Пикник сладкоежки: 7 способов приготовить десерт на гриле
Далі хочемо познайомити вас із ще одним чудовим рецептом - реберцями з соусом барбекю від Марті Стюарт. Марта Стюарт випустила низку куховарських книг, які стали бестселерами, відкрила своє шоу на центральному телеканалі Америки та свій журнал. Рецепти Марті Стюарт подобаються насамперед тим, що не містять якихось важкодоступних інгредієнтів, доступні та зрозумілі, за ними легко готувати.
Фото: https://istockphoto.com
Така страва як реберця, звичайно ж, асоціюється у нас із відкритим вогнем, там вони виходять чудово! Але якщо пікнік в найближчу годину не світити і домашнього гриля немає, а м'яса на грилі хочеться так, що, здається, шлунок зводити, вас врятує цей рецепт реберець а-ля гриль. Завдяки набору зі спецій, тривалому приготуванню при низькій температурі, а також використанню решітки, реберці виходять соковитими, зі смачною скоринкою.
Фото: https://istockphoto.com
Читай также: Тайны мангальщика: рецепты маринадов для мяса, рыбы и овощей
Циганська кухня славиться смачними, ситними та простими стравами, з нальотом брутальності. Так і свинячі реберця по-циганськи можна приготувати і для повсякденного обіду або вечері, і приходу гостей. Ніякого підгарнування чи соусу не потрібно, страва повноцінна і не залишити безладними тих, хто її спробує.
Фото: https://istockphoto.com
Свинячі реберці можна готувати і у пакеті! Як це зробити, ви зможете дізнатися з рецепту відомого телеведучого Руслана Сенічкіна. Його блюдо - запечені реберця з овочами - відрізняє соковитість та зручність: адже основна страва готується разом із майбутнім гарніром.
Фото: https://istockphoto.com
Сподіваємося, ви обов'язково виберете один або кілька понравившихся рецептів, а, можливо, захочете випробувати кожен з них.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, який шашлик може бути небезпечним для здоров'я , а також про те, як пр