Сливи в беконі: рецепт дивовижної закуски

Фото: www.istockphoto.com

Оригінальна, смачна, пікантна та нескладна у приготуванні закуска – сливи, запечені у беконі. А ще це дуже ефектна страва, рекомендуємо!

Інгредієнти:

  • Сливи – 500 г
  • Сир вершковий - 100 г
  • Бекон – 200 г
  • Рослинна олія - 3 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Вимийте сливи, надріжте і видалити кісточки.
  2. Начиніть сливи вершковим сиром.
  3. Шкірну сливу оберніть смужкою бекону і закріпіть зубочисткою.
  4. Форму для випічки змастіти рослинною олією.
  5. Викладіть сливи у форму.
  6. Випікайте у духовці 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Подавайте сливи, запечені у беконі, з келиком червоного вина.

Фото: www.istockphoto.com

Смачного!

Читай также: Страва дня: кнедлики зі сливами

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що смачного можна приготувати зі слив.

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK