Фото: www.istockphoto.com
Оригінальна, смачна, пікантна та нескладна у приготуванні закуска – сливи, запечені у беконі. А ще це дуже ефектна страва, рекомендуємо!
Інгредієнти:
- Сливи – 500 г
- Сир вершковий - 100 г
- Бекон – 200 г
- Рослинна олія - 3 ст.л.
Спосіб приготування:
- Вимийте сливи, надріжте і видалити кісточки.
- Начиніть сливи вершковим сиром.
- Шкірну сливу оберніть смужкою бекону і закріпіть зубочисткою.
- Форму для випічки змастіти рослинною олією.
- Викладіть сливи у форму.
- Випікайте у духовці 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Подавайте сливи, запечені у беконі, з келиком червоного вина.
Фото: www.istockphoto.com
Смачного!
Читай также: Страва дня: кнедлики зі сливами
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що смачного можна приготувати зі слив.