Фото: www.mojegotowanie.pl
Баночка щавлю - ідеальне рішення, яке дозволить приготувати смачний і ароматний суп зі щавлю будь-якої пори року. Рецепт щавлю в банках дуже простий – його готують із кількох основних інгредієнтів.
Щавель, багатий багатьма цінними поживними речовинами, його потрібно збирати на початку літа. Тоді він найсмачніший.
Читай также: Блюдо дня: зеленый борщ со щавелем (простой рецепт)
Баночка консервованого щавлю – добра основа для щавлевого супу. Найкраще готувати в банках об'ємом 330 мл, оскільки це ідеальна порція для смачного домашнього супу зі щавлю будь-якої години року. Наш рецепт щавлю в банці виходити з 4 баночками щавлю.
Рецепт
- Щоб приготувати щавель у банці, щавель акуратно подрібнюємо ножем, за бажанням блендуємо.
- Подрібнене листя покласти в кастрюлю, залити невеликою кількістю води і тушкувати. Щавель, як і шпинат, зменшує свій обсяг під час змаження.
- У процесі посоліть за смаком.
- Зварений щавель покласти в попередньо ошпарені банки, щільно закрутити і пастеризувати.