Зелений тарт "Перевернутий" - рецепт овочевої страви

Фото: https://kuchnialidla.pl

Смачні зелені овочі, запечені у листковому тісті! Додавання сиру камамбер додає характеру цій страві, яка неодмінно має вам сподобатися. Варто спробувати!

Складові:

  • брокколі – 1 шт.
  • горошок – 100 г
  • сир камамбер або горгонзолу - 100 г
  • кабачки – 0,5 шт.
  • листкове тісто - 1 упаковка
  • базилік – 10 листочків
  • перець
  • оливкова олія

для прикраси

  • Помідори черрі
  • листя базиліку

також знадобитися:

  • кубики льоду
  • керамічна форма для торта

Способ приготування:

  1. Брокколі ділимо на невеликі суцвіття. Обшпарьте їх кропом приблизно на 1 хвилину, потім помістіть у миску з холодною водою і кубиками льоду.
  2. Кабачки нарізати кубиками (2 х 2 см). Горох ошпарити кропом і обсушити паперовим рушником.
  3. На сковороду наливаємо трохи оливкової олії. На розігріту сковороду викласти кабачки, горох та брокколі.
  4. Приправити перцем та подрібненим листям базиліка.
  5. Трохи обмастіть, викладіть у керамічну форму для тарта і відставте остигати.
  6. Наріжте сир і викладіть його на овочі. Накрийте овочі диском з листкового тесту (коло має бути трохи більше форми). Акуратно проколюємо тісто.
  7. Поставте тарт у розігріту духовку до 200 °C і запікайте 20 хвилин.
  8. Дайте охолонути. Перевірніть.

Читай также: Чому яйця не можна варити занадто довго

9. Прикрасьте тарт помідорами черрі та листочками базиліка.

Смачного!

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK