Що на завтрак: рецепт вівсяних мафінів у тріох смаках

Фото: https://kuchnialidla.pl/

Шукаєте ідею смачного завтраку? Спробуйте мафіни на завтрак у трьох смаках за цим цікавим рецептом!

Складові:

  • вівсянка – 2,5 склянки
  • сіль - 1 щипка
  • кориця – 1 ч.л
  • насіння чіа - 3 ст
  • розпушувач - 1 ч.л
  • соєве молоко - 1,5 склянки
  • банані – 2 шт.
  • яблука – 2 шт (маленькі)
  • чорниця – 0,5 склянки
  • полуниця – 0,5 склянки
  • темний шоколад - 50 г
  • волоські горіхи – 1 горсть

ще знадобитися:

  • форма для мафінів
  • духовка, розігріта до 180°С
  • блендер

Спосіб приготування:

  1. Насипте в миску вівсяні пластівці. Додайте сіль, корицю, розпушувач і насіння чиа. Перемішуємо.
  2. Яблука нарізати кубиками, додати|добавляти| до сухих інгредієнтів і перемішати.
  3. Перелийте соєве молоко в другу миску, потім додайте шматочки бананів. Перемішайте масу.
  4. Додайте вологі інгредієнти до сухих. Все ретельно перемішуємо ложкою. Ділимо масу на 3 частини. В одну частину покладіть чорницю, в іншу – полуницю, нарізану кубиками, а в третю – подрібнений шоколад та горіхи.
  5. Викласти маси у форму для мафінів.

Читай также: Літній завтрак: пухнастий імперський омлет з полуницею

6. Поставити в розігріту до 180 °C духовку і випікати близько 35 хвилин до золотистої корочки.

Смачного

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK