Розривний тиждень у Тернополі

https://www.facebook.com/streetmarket.ternopil/

З 23 серпня у місті Тернополі стартує грандіозне дійство, а саме фестиваль їжі та задоволення Вуличний ринок. Фестиваль буде насправді грандіозним, розмах організатори взяли величезний. Програма насичена і різноманітна. Для гостей підготували:

Спорт містечко - де можна навчитися або відшліфувати вміння в різних настільних іграх, керувати балансбордами, піднятися на верхівку скеледрому.

Лекторій - в якому досвідчені оратори запропонують вам багато тем для роздумів, а ще поділяться власним досвідом.

Активна зона - де ви зможете навчитися танців та взяти участь у класах з йоги, фітнесу чи інших популярних напрямках.

Музика - кожного вечора вас чекатимуть насичені музичні дійства від знаних гуртів, музик та діджеїв.

Кожного дня вас пригощатимуть смачною їжею та напоями від місцевих ресторацій, кав’ярень та барів. Ви зможете знайти та придбати багато цікавих і унікальних товарів від творчих майстерень та майстрів, які виробляють хендмейд продукцію.

Одна зі значущих подій, яка відбудеться під час фестивалю - це Кубок з лате-арту. Глядачи зможуть поринути у реальну магію створення малюнків із молочної пінки на поверхні духмяного еспресо.

Ми не в змозі описати всі подоробиці цього насиченого дійства, тому пропонуємо отримати вичерпну інформацію на сайті організаторів.

ПРОГРАМА

Лишень нагадаємо, що все це відбудеться у місті Тернополі за адресою: Центральний парк імені Тараса Шевченка, з 23 по 28 серпня.

Офіційний сайт фестивалю

Офіційна сторінка у Facebook