Вишневий соус до м'яса: покроковий рецепт

Фото: www.istockphoto.com

З цим соусом ваші страви з м'яса чи птиці будуть на найвищому рівні! Незвичайно дуже смачно! Кисло-сладкий смак соусу приємно відтінює смак м'яса, а рубіновий колір привертає увагу до страви.

До того ж, приготувати соус вишневий не складно і, якщо вдруге ви не впевнені, що м'ясо приготовлене на 100% смачно, то цей смачний соус здатний сховати будь-які огріхи.

Складові:

  • 1 склянка свіжої вишні без кісточок
  • 1/2 червоної лукуліні
  • 50 мл білого вина
  • 2 ч. л. коричневого сахару
  • 4 шматочки свинини
  • сіль, перець, гвоздика, мускатний горіх, мелений коріандр - за смаком
  • оливкова та вершкове масло

Спосіб приготування:

  1. Вишню подрібніть блендером у пюре.
  2. Лук дрібно наріжте.
  3. Розігрійте оливкову та вершкову олію і обмастіть лук, поки вона не стане м'якою.
  4. Додайте вишню, додайте вино, доведіть до кипіння.
  5. Всипте цукор, сіль та спеції та варіть вишневий на медленному вогні, постійно помішуючи, до загусання 15-20 хвилин.

Фото: www.istockphoto.com

До м'яса і не тільки

Вишневий соус ідеально підійде до сирної тарілки , а також до млинців та оладок.

Читай также: Как таблетка аспирина: что нужно знать о целебных свойствах вишни

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рисовий пудинг з вишнею і ділилися рецептом смачного свинячого рулету з вишневою начинкою.

Смачного!

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK