Фото: www.istockphoto.com
З цим соусом ваші страви з м'яса чи птиці будуть на найвищому рівні! Незвичайно дуже смачно! Кисло-сладкий смак соусу приємно відтінює смак м'яса, а рубіновий колір привертає увагу до страви.
До того ж, приготувати соус вишневий не складно і, якщо вдруге ви не впевнені, що м'ясо приготовлене на 100% смачно, то цей смачний соус здатний сховати будь-які огріхи.
Складові:
- 1 склянка свіжої вишні без кісточок
- 1/2 червоної лукуліні
- 50 мл білого вина
- 2 ч. л. коричневого сахару
- 4 шматочки свинини
- сіль, перець, гвоздика, мускатний горіх, мелений коріандр - за смаком
- оливкова та вершкове масло
Спосіб приготування:
- Вишню подрібніть блендером у пюре.
- Лук дрібно наріжте.
- Розігрійте оливкову та вершкову олію і обмастіть лук, поки вона не стане м'якою.
- Додайте вишню, додайте вино, доведіть до кипіння.
- Всипте цукор, сіль та спеції та варіть вишневий на медленному вогні, постійно помішуючи, до загусання 15-20 хвилин.
Фото: www.istockphoto.com
До м'яса і не тільки
Вишневий соус ідеально підійде до сирної тарілки , а також до млинців та оладок.
Читай также: Как таблетка аспирина: что нужно знать о целебных свойствах вишни
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рисовий пудинг з вишнею і ділилися рецептом смачного свинячого рулету з вишневою начинкою.
Смачного!