Що на нас чекає у новому фільмі про Людину-павука?

Третя серія із саги про Людину-павука – одна з найочікуваніших прем'єр Марвел 2021 року. І не дивно – тільки згадайте, як закінчилася попередня частина. Антагоніст фільму "Вдалині від дому" Містеріо розкриває особистість Людини павука і тепер світ знає про те, що весь цей час під маскою ховався Пітер Паркер. Життя головного героя дуже змінилося – до його персони прикута вся увага, його звинувачують у вбивстві Містеріо, а близьких дошкуляє громадськість. І що буде далі?

Кого ми побачимо у новому фільмі?

У фільмі Людина-Павук 3 з'явиться багато вже відомих нам героїв з інших фільмів і навіть інших саг. Наприклад:

  • Доктор Стрендж;
  • Зелений Гоблін;
  • Пісочна людина;
  • Електро;
  • Доктор Восьминіг.

Подейкують навіть, що ми побачимо акторів, які грали Пітера Паркера у попередніх кіноверсіях. Але про всі подробиці ми дізнаємося вже тільки в кінотеатрі.

Роль Доктора Стренджа у фільмі

Щоб упоратися з проблемами, що навалилися, Пітер просить допомоги у Доктора Стренджа, щоб той використовуючи заклинання допоміг забути людям особистість головного героя. Але, авжеж, щось йде не так і в звичний світ Людини-павука починають вторгатися лиходії з паралельних всесвітів. І їх, до речі, гратимуть уже відомі нам актори. Саме тому багато хто й припускає, що ми можемо побачити Тобі Магуайра та Ендрю Гарфілда.

Чому сталася помилка у заклинанні

Як видно з трейлера, Вонг був абсолютно проти застосування даного заклинання, але Стрендж як завжди впертий і чинить по своєму. Можливо, це пов'язано з тим, що цей обряд дозволяє переписати реальність на фундаментальному рівні.

Також велика ймовірність, що помилка сталася через Паркера. З того ж трейлера ми бачимо, що Пітер постійно ставить запитання під час проведення заклинання і збиває Стренджа. І цілком імовірно, що чаклунові не вдалося нормально налаштуватися.

Наслідки дій Стренджа

Так чи інакше, а з наслідками дій нашим героям доведеться розбиратися – боротися з антагоністами та намагатись виправити проблему. Багато критиків вважають, що чаклун у цій серії створив мультивсесвіт, який ми часто бачитимемо в наступних фільмах. До речі, вже на початку 2022 року на екрани виходить другий фільм про Доктора Стренджа з відомим Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі і, напевно, ця частина буде безпосередньо пов'язана з картиною Людина-павук 3.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK