5 порад з організації домашньої вечері у День святого Валентина

У ресторані ви були б одними з багатьох, а от дім у День святого Валентина стане для вас цілим всесвітом – ви головні дійові особи в цьому домашньому ресторані. Ми підкажемо, як декорувати його так, щоб цей вечір став по-справжньому романтичним, ошатним та винятковим.

1. Нове місце столу

istockphoto.com

Досить важливим є місце, де стоятиме стіл. Найголовніше – де завгодно, але на новому місці. Адже ця ваша вечеря не повинна нагадувати звичні прийоми їжі.

Якщо є можливість, варто перенести його під вікно, а за наявності каміна – ближче до нього. Також непогано поставити стіл посеред кімнати, так створиться враження, що вечеря проходить у ресторані. Ставлячи стіл біля вікна, можна прикрасити штори або вікно червоними паперовими сердечками або ліхтариками, що світяться, які підкреслять унікальність моменту.

2. Більше світла, але особливого

istockphoto.com

Ніщо не надає романтичної чарівності краще, ніж свічки, розташовані як у різних частинах кімнати, так і на столі. Залежно від ваших уподобань, ви можете прикрасити стіл у різний спосіб. Можна створити коло або серце з дрібних свічок у формі серця. Також вони підходять для оздоблення підвіконня.

Інший варіант - поставити в свічник червоні чи білі вузькі свічки. Тоді варто прикрасити свічник червоними бантами чи сердечками, вирізаними з червоного чи рожевого паперу. Такі свічки дадуть більше світла, а прикраси створять романтичний настрій закоханих.

3. Обов'язково – скатертина

istockphoto.com

Скатертина також є важливим елементом прикраси до Дня всіх закоханих. Її колір слід вибирати після обмірковування інших прикрас. Червоні або рожеві аксесуари краще поєднуються з білим матеріалом, а білі свічки та прикраси – з червоним. Однак, якщо ви оберете білий колір скатертини, можете бути впевнені, що світло свічок буде відображатися краще. Білу скатертину можна поєднувати і з червоним посудом, який не тільки збуджуватиме апетит, а й пристрасть.

4. Дрібніть - в декорі, це припустимо

istockphoto.com

День святого Валентина - свято, коли можна звернутися до сердець, пелюстків троянд, намистин. Перевірений метод, який асоціюється з романтикою – це посипати стіл пелюстками троянд. Крім того, можна також використовувати декоративні серця з картону червоного або сріблястого кольору.

Можете написати на картонних сердечках цитати про кохання, улюблені вислови вашого партнера, компліменти для нього або влаштувати маршрут від вітальні до спальні за допомогою стрілочок на цих сердечках. Увімкніть фантазію і нехай її ніщо не зупиняє!

5. Смачні компліменти

istockphoto.com

Частування на День святого Валентина – тема окрема. Однак ще до їхньої подачі на тарілках можуть з'явитися милі їстівні сюрпризи, такі собі компліменти до Дня святого Валентина. Найкраще підійдійде печиво у формі сердець. На кожну тарілку можна покласти кілька штук, а серед них - сховати записку з любовним визнанням.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK