Лисички, запечені в човниках (новий рецепт Руслана Сенічкіна)

Руденькі, маленькі і смачні. Сезон лисичок в розпалі! Всього 100 грамів грибів та смачний сніданок вам гарантований.

Тож готуємо запечені лисички в човниках. Для приготування нам знадобиться:

  • кабачок,
  • лисички,
  • вершки,
  • сир,
  • цибуля,
  • часник,
  • спеції,
  • чебрець
  • і вершкове масло.

А як все влаштувати, розкаже та покаже відомий телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін. 

Смачного!   

Давайте  дружити!

А більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна ви можете знайти найти ТУТ

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK