Пиріг з абрикосами и сушеною журавлиною: покроковий рецепт

Фото: https://kuchnialidla.pl/

Пропонуємо вашій увазі легкий рецепт красивого та смачного фруктового пирога, що неодмінно потішить вас в сезон абрикосів. 

Складові:

  • 120 г вершкового масла
  • 110 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 пакет ванільного цукру
  • щіпка солі
  • 260 г пшеничного борошна
  • 6 г розпушувача
  • 400 г свіжих абрикосів
  • 100 г сушеної журавлини
  • 20 г тростинного цукру
  • цукрова пудра для посипання

Спосіб приготування:

  1. Вийміть вершкове масло з холодильника і залиште його при кімнатній температурі, поки воно не розм’якне. Яйця також дістаємо з холодильника і залишаємо при кімнатній температурі.
  2. Вершкове масло перетерти з цукром в пишну масу. Весь час перемішуючи, поступово додайте ванільний крем, яйця, сіль, просіяне борошно і розпушувач.
  3. Викласти масу у форму, змащену жиром і присипану борошном.
  4. Порізані півмісяцями абрикоси кладуть поверх торта, посипають журавлиною і тростинним цукром.
  5. Випікати 40-45 хвилин при температурі 200 °C (без термообігу).

Читай также: Літня випічка: сирний пиріг з абрикосами

6. Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK