MOL'FAR Organic Tea – чай чистої душі

На вулиці холодно і сиро, осіння пора навіює думки про теплий плед і гарячу чашку чаю… А він сьогодні буде особливим, з карпатського кипрію,  приготованого за сучасними технологіями виробництва, відповідно до світових стандартів виготовлення чорного та зеленого чаю. Завдяки цьому смак напою наближений до звичного смаку чаю, а не трав’яного збору. І поки ви будете насолоджуватись кожним ковтком, про магію кипрію розповість Леся та Євгеній, засновники MOL'FAR Organic Tea.

Коли ви вперше дізналися про дивовижну рослину кипрій та спробували з неї чай?

Леся: Навіть не пригадаю, здається я народилася з цією інформацією. Насправді, багато хто з мого оточення заготовляє кипрійний чай для власного споживання, наряду з консервуванням помідорів та огірків.

Я особисто цього не робила, проте мій батько, наприклад, завжди полюбляв пригостити нас запашним чаєм власного приготування!

Чим саме корисний кипрій для організму людини?

Леся: Кипрій – це істинно дивовижна рослина! Він один з перших оселяється на згарищах чи лісових вирубках (яких, нажаль, зараз дуже багато у Карпатах). Під його пологом створюється затінок, нагромаджується волога, і тут починають рости інші рослини. Тобто кипрій, по суті, заліковує природні рани, відновлюючи життя там, де воно здавалося б призупинилося...

Лише уявіть, яку цілющу силу має ця дивовижна тендітна рослина, і яку користь вона може принести людському організму!

Євгеній: Кипрій дійсно має доволі широкий спектр цілющих властивостей, у народі жартують, що ця рослина вилікує усі хвороби, що зможе знайти у вашому організмі, а усі, що не знайде – ті профілактично попередить.

Найбільш виражена дія кипрію – це імуностимулююча (за рахунок високого вмісту вітаміну С, якого в кипрію значно більше, ніж навіть у лимоні) та нормалізація травлення. Наступна схема гарно ілюструє, як різні компоненти рослини позитивно впливають на організм людини.

При регулярному вживанні кипрійного чаю маємо широкий позитивний вплив практично на усі життєві функції організму.

Коли вирішили дарувати силу рослини всім бажаючим, та яку філософію несе бренд MOL'FAR Organic Tea?

Євгеній: Просто настав час і докупи зійшлися усі необхідні фактори і люди!

Нам хотілося зробити якісний український продукт, але без «шароварщини» і сала з борщем, а в сучасній інтерпретації.

Ідеологічно ми хотіли створити бренд зі спадщиною, та водночас зі стержнем і правильними сучасними цінностями. Джерелом натхнення для нас став проект ONUKA, який дуже влучно, як на мене, зміг поєднати данину поваги національній традиції та дух сьогодення.   

Ми вирішили створити чай на основі традиційних рецептів, проте модифікувати процес виробництва з використанням сучасних технологій та адаптували смакові пропозиції під сучасні потреби. У таких передумовах народилася назва та філософія бренду MOL’FAR.

Леся: Мольфари (Карпатські знахарі) завжди жили відлюдно, ближче до незайманої природи, і саме тому гарно з нею розумілися та вміли використовувати її цілющі дари на благо людини. Чай MOL’FAR наслідує традицію мольфарства – розуміння та відверті стосунки з природою заради добра людства, мінімалізм та відмову від надлишковості заради тривалого збереження довкілля.

Наша місія – донести та адаптувати ці древні знання у сучасному світі.

З найкращими намірами. Від серця. Від душі.

Прекрасний задум! А де збираєте сировину для чаїв?

Леся: Сировина збирається в горах, в екологічному регіоні Українських Карпат, на північних схилах полонини Боржава, далеко від автомобільних доріг та решти цивілізації, в осередку мольфарських традицій та місці природного зростання кипрію.

Повну екологічність та органічність нашої продукції гарантує сертифікат європейської організації Organicstandard.

Познайомте читачів зі своїм асортиментом чаю на основі кипрію.

Євгеній: Основою усіх видів чаю MOL’FAR є цілющий кипрій (до 70-80% складу). Маємо одну позицію чистого кипрійного чаю, а решта приправлені різними травами та ягодами.

Чим такий чай вигідно відрізняється від всім звичних закордонних аналогів, чорного та зеленого чаїв?

Євгеній: Головна відмінність кипрійного чаю від традиційних – це відсутність кофеїну, завдяки чому цей чай має позитивний та довготривалий тонізуючий ефект, замість енергетичних перенавантажень. По аналогії з автомобілем, кипрійний чай – як їзда на середніх обертах з оптимальними витратами енергії, а кофеїн – це надмірне газування, що призводить до перенавантаження та більш швидкого зносу двигуна. Кипрійний чай – це корисна альтернатива класичному чаю.

Також у кипрійному чаї практично відсутні таніни, що дозволяє зберегти білизну зубної емалі. А користь для здоров’я кипрійного чаю навіть не йде в порівняння з класичними чаями, похідними з камелії.  

Тобто це, так би мовити, СВІДОМИЙ ЧАЙ. Чай зроблений від душі.

Про це навіть наш девіз: MOL'FAR – чай чистої душі.

Скільки людей працює над заготівлею сировини та де знаходиться виробництво?

Євгеній: Постійно на фабриці працює до 5 чоловік, решту команди залучаємо за необхідністю у пікові періоди сезону.

У вас дуже гарне пакування у стилі мінімалізм…

Леся: Гарне спостереження дійсно, мінімалізм – це частина філософії бренду MOL’FAR. Справа в тому, що мінімалізм – це не просто сучасний тренд, це дійсно ціла філософія.

Мінімалізм вчить нас “бути собою”, а не “створювати враження себе”. Мінімалізм фокусується на головному, і відмовляється від надлишковості. В нашій мінімалістичній концепції у фокусі якісний продукт і нічого зайвого.

Ми також не використовуємо у своєму пакуванні поліетилену, а лише розчинні матеріали, що піддаються переробці. Це скорочує термін придатності та дещо ускладнює операційну діяльність, проте це було наше свідоме рішення. 100% органічний склад продукції, відповідальне та етичне ставлення до довкілля формують світогляд чаю MOL’FAR.

Як можна замовити та де придбати чай для здоров’я та душі від MOL'FAR Organic Tea?

Леся: У нас на сайті працює он-лайн магазин з доставкою по Україні, індивідуальні замовлення відправляємо за кордон.

А ще, ви знайдете наші чаї в магазині Good Wine на Мечникова, 9, та в магазині-ресторані “Коко Щавель” на Златоустівській, 52, у Києві.

Також, для тих хто не має часу бігати по крамницях, і купує продукти з доставкою, наш чай можна придбати на деяких сайтах магазинів органічної продукції. Щоб бути в курсі наших новин, та дізнаватися ще більше цікавої інформації про користь кипрійного чаю, ставайте друзями нашої сторінки в Facebook.

Як плануєте розвивати свою справу та якою її бачите у мріях?

Євгеній: Наша найсміливіша мрія – це щоб згадуючи Україну, в голові у людей виникали асоціації з українським свідомим чаєм а не з горілкою.

Дуже цікаво було з вами поспілкуватися, що побажаєте нашим читачам?

Леся: Дякуємо, навзаєм.

Побажаємо, щоб найсміливіші мрії справджувалися!

Від серця. Від душі.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK