Рецепт супер-ніжної вареної кукурудзи з молоком і маслом

Здавалося б - чого тут складного - зварити кукурудзу? Однак, є спосіб варіння, при якому качани будуть особливо ніжними, соковитими і ароматними. Ось як зварити кукурудзу по молочно-масляного методу 

1. Початки потрібно очистити від листя. Застелити цими листами дно каструлі, де буде варитися кукурудза.

2. Розламати качани навпіл.

Читай также: Рецепт дня: кукуруза в беконе

3. Покласти половинки качанів в каструлю, залити водою.

4. Як тільки вода закипить, додати в каструлю 1 чашку молока і 1 шматочок масла (близько 50 г).

5. Після цього кукурудза повинна покипіти ще 8 хвилин.

6. Готові качани посипте сіллю.

Кукурудза виходить маслянистого смаку і дуже ніжною.

Смачного!