Фото: Baltic Premium Fish
Тост – це завжди чудовий привід для перекусу. Якщо вам хочеться урізноманітнити свій раціон, цей рецепт рибного тоста від Ольги Мартиновської, переможниці шоу «МастерШеф» та судді «МастерШеф. Професіонали» – саме те, що вам потрібно!
Інгредієнти:
- шматочок гречаного багета
- 100 г квашених томатів черрі
- 1 квашений огірок
- 1 гострий перчик за бажанням
- 50 г почищеної слабосоленої кільки
Приготування:
1. Підсмажте на гарячій сковорідці хліб – можна з одного боку, а можна і з обох.
2. Викладіть на підсмажену хрустку сторону квашені черрі та трішки натисніть на них виделкою, аби сік почав витікати. Так буде легше куштувати тост, томати не «тікатимуть» з хліба, а їхній сік просочить підсмажений багет.
Фото: Baltic Premium Fish
Читай также: Порей з соусом «Вінегрет» та слабосолоною кількою (фото-рецепт)
3. Зверху покладіть порізаний квашений огірок та гострий перчик за бажанням.
4. Додайте також декілька листочків зелені петрушки і щедро покладіть солену рибку.
Фото: Baltic Premium Fish