10 березня: екскурсія-дегустація "Дуже смачний Київ"

Коли: 10 березня, 11:45 - 15:00

Де: час і Місце зустрічі – 11:45 метро Контрактова площа, вихід в бік Житнього ринку на алею між Нижнім і Верхнім Валом, навпроти магазину Рошен – кіоск з кавою.

Скільки коштує: 280 грн. 

Як потрапити: забронювати місце

Опис події від організаторів: 

"В перші весняні дні Душа бажає Свята! Запрошуємо вас на пішохідну екскурсію-дегустацію по Подолу. Запрошуємо на незвичайну і дуже смачну пішохідну екскурсію Подолом.

У нашому Києві є дуже багато смачних закладів, котрі ревно зберігають свої гастрономічні секрети, але діляться з тими, хто любить пожартувати і поїсти.
Ми відкриємо для Вас найсмачніші та найколоритніші місця Подолу, а ще пригостимо автентичними смаколиками, приготованими за унікальними рецептами, адже «Ми у відповіді за тих, кого нагодували»!

Під час смачної екскурсії Києвом ви спробуєте:
- найсмачніші огірки на Житньому ринку;
- справжній український «снікерс»;
- продегустуєте каву, виготовлену за старовинним рецептом у львівській кав’ярні;
- легендарне «сухе варення» і дізнаєтесь його секретні інгредієнти;
- козацьку страву «вергуни», приготовану за старовинним рецептом;
- славнозвісну «варенуху», настояну за рецептом 18-го століття;
- найсмачніший форшмак у Києві за рецептом тьоті Соні

А ще Ви навчитесь:
- весело торгуватися на найстарішому ринку Києва, відомому з часів Київської Руси;
- розкладати на інгредієнти смаки та запахи Києва;
- ворожити на варениках та сухому варенні

А потім дізнаєтесь:
- де і як проходили фестивалі вуличної їжі у Києві в XVIII столітті
- якийсь з київських десертів поставляли до царського двору
- який секретний інгредієнт додавали ченці у свої страви для покращення смаку
- секретний рецепт «варенухи» і форшмаку

Тривалість екскурсії: 3,5 години,
Екскурсія проводиться українською мовою
Місце завершення екскурсії – вул. Сагайдачного, неподалік від Поштової Площі
Гід Наталия Ходос (Natalia Hodos) буде очікувати вас біля кіоску з кавою".



 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK