Святкові туфлі сезону весна-літо 2022

Весна 2022 зовсім близько, і настав час задуматися про те, яке взуття ви носитимете в новому сезоні. Далі ми обговоримо головні взуттєві тенденції і розглянемо чудові варіанти для побудови святкових образів.

Якщо ви шукаєте нову ошатну пару взуття, ознайомтеся з нашою добіркою, що відображає свіжі тенденції та вишуканий дизайн, який обов'язково приверне увагу. Відправитися на шопінг рекомендуємо до інтернет-магазину «Міратон», в якому є все для вдалих покупок:

  • Широкий асортимент моделей різних фасонів та призначень.
  • Оригінальні вироби найвідоміших світових брендів.
  • Безліч вигідних пропозицій у вигляді акцій, кешбеку, бонусів та знижок.
  • Можливість оплатити покупку післяплатою або розділити суму на три частини.
  • Максимально швидка доставка по Україні протягом 1-2 днів.

Замшеві туфлі

М'яка бархатиста поверхня замші сама по собі створює атмосферу вишуканості та урочистості. Однак незалежно від того, чи шукаєте ви вечірнє взуття для походу в ресторан, строгий варіант для роботи або щось зручне та стильне для виконання доручень на вихідних, такі туфлі будуть доречні у будь-якому випадку. Купити замшеві туфлі високої якості за вигідною ціною можна за посиланням.

Босоніжки у стилі naked

Босоніжки з ледь помітними тонкими ремінцями, що максимально відкривають стопу – універсальна модель, яку можна комбінувати буквально з чим завгодно. Вони бувають різних кольорів і виконань, хоча переважають, звичайно ж, нюдові відтінки, наближені до кольору тіла. Крім того, вони ідеально підходять для спекотної погоди, тому що зберігають прохолоду ніг та оголюють пальці. Для тих, хто з якихось причин не готовий до такої відкритості, є чудова альтернатива – човники нейтрального відтінку. Для натхнення можна ознайомитись з асортиментом туфель бежевих тут.

Взуття червоного кольору

Червоний колір асоціюється із пристрастю, імпульсивністю, сміливістю – чим не найкращий супровід для особливого вбрання? Червоні туфлі бувають різних моделей, що робить їх надзвичайно універсальними. Симпатичні яскраво-червоні балетки, ділові Мері Джейн на підборах середньої висоти, святкові лофери теплого цегляного відтінку, босоніжки з ремінцями вишневого кольору – все це може стильно поєднуватись з різноманітним одягом. Також подумайте, чи надаєте ви перевагу блискучій поверхні або матовому ефекту замші. Лакований зовнішній вигляд, безумовно, знаходиться в тренді і додає знаку оклику до цієї особливої «заяви». Туфлі червоні купити можна тут.

Босоніжки з блискучим камінням

Тепла пора – ідеальний час, щоб одягнути улюблені босоніжки. Обов'язково додайте в свій гардероб пару з яскравим камінням, вони подарують нотку гламуру та вишуканості будь-якому вбранню. Наряджаєтесь ви для особливої події або просто хочете почуватися красивою під час виконання повсякденних справ, таке взуття – безпрограшний варіант.

Витончені Мері Джейн

Шукаєте новий стиль для вечірнього образу? Найкращим вибором стануть туфлі з ремінцем на щиколотці в ретро-стилі, відомі як Мері Джейн. Ця модель додасть особливості у будь-який образ і ідеально підійде дівчатам, що хочуть виділитися з натовпу. З сучасним розмаїттям виконань і кольорів кожна модниця знайде щось для себе: любителькам класики підійде бежевий варіант з глянцевою поверхнею, тим, хто прагне експериментів – двоколірні моделі в контрастному поєднанні.

Взуття у неоновій палітрі

Немає нічого святковішого, ніж пара яскравих туфель. Вирушаєте ви в офіс, на побачення або збираєтеся відвідати відкриття виставки, взуття кольору фуксії, індиго, амаранта чи лайма зможе освіжити будь-який лук. Крім того, це чудово відображає одну з ключових модних тенденцій весни/літа 2022: колір у всіх формах та відтінках.

Правильно підібране взуття може створити ваш образ, і, доклавши трохи зусиль, ви зможете знайти пару, яка дозволить виглядати стильно у будь-якій ситуації. Тому, озброївшись нашою добіркою, подумайте, наскільки бажані туфлі відповідають вашим потребам та стилю життя, а потім сміливо вирушайте за покупками.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK