Креативне Мукачево: для чого туристів запрошують у підвали замку

Оригінальну фішку для туристів придумали ресторатори Мукачево. Щоб передати аутентичність страв, відвідувачів запрошують смакувати пиво, сири та м'ясо власного виробництва до підвалу під старовинним замком Паланок.

Атмосфера підзамкової пивниці чудово підходить до тематики дегустацій від комплексу Графський двір. А найцікавіше, що згідно історичних джерел у підніжжя замкової гори ще з XVI ст. варили пиво. Є місцева легенда, що підвал - це частина таємного тунелю, який веде безпосередньо у замок.

У сучасному закладі подають крафтові сири, пиво, м'ясні вироби та хліб. Продуктами ресторан забезпечують власні ферма, сироварня, пивоварня та пекарня.

В меню 4 сорти пива (біле, темне, золоте та особливе - від пивовара), 4 сорти сиру за авторськими рецептами, наприклад, Дьондьош Зріні чи Мартин-шойт, і звичайно ж пікниця та шовдарь.

Читай также: Які їстівні подарунки привезти з України: 10 ідей

Усі продукти свіжі та добре смакують, як підтверджують екскурсоводи Закарпаття, що першими мали змогу відвідати дегустацію.

Їхати на дегустації у підвалі замку Паланок радимо на вихідні.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK