Тепер при оплаті карткою можна буде залишити і безготівкові чайові

«ПриватБанк» запустив нову технологію «Безготівкова оплата чайових», яка дозволяє залишати чайові в кафе і ресторанах при оплаті рахунку банківською картою.

Поки що технологія працює тільки в одній популярній мережі ресторанів. А в найближчі два місяці відвідувачі більшості популярних українських кафе і ресторанів зможуть оплачувати рахунок і залишати чайові офіціантам в безготівковій формі - за допомогою платіжних карт через POS-термінали «ПриватБанку».

«Сьогодні кожне третє замовлення в ресторані або кафе клієнти хочуть оплачувати картками і не носять з собою готівку, щоб подякувати офіціантові за гарне обслуговування і настрій», - повідомив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств «ПриватБанку» Євген Васильцов. За його словами, запуск функції оплати «чайових» карткою підходить всім підприємствам громадського харчування і буде зручним для відвідувачів таких закладів.

Читай также: Что больше всего выводит официантов из себя

Залишити «на чай» з банківської карти просто: офіціант вибирає в POS-терміналі «ПриватБанку» функцію «Оплата з чайовими» і пропонує клієнту один з варіантів: встановити фіксовану винагороду або ввести суму на свій розсуд. Відвідувач оплачує чек однієї транзакцією - картою будь-якого банку або смартфоном.

Нагадаємо, раніше ми писали, як тепер в Україні будуть назвивати коньяк

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK