У чому різниця між AirPods Pro та AirPods Pro 2?

Поряд із цікавою електронікою є і бездротові навушники. У AirPods Pro найбільше технологій. Друга модель цих навушників дебютувала у 2022 році. Обговоримо, чим вони відрізняються від AirPods Pro. Користувачі AirPods Pro ставлять питання, чим вони краще і чи варто Airpods Pro 2 купити.

AirPods Pro та Pro 2-го покоління

Нова версія має розміри 45,2 мм на 60,6 мм на 21,7 мм і важить на 50,8 грама менше за свого попередника. Як стало відомо зовсім недавно, розміри цих навушників такі ж, як AirPods Pro. Обидва кейси для зберігання виготовлені із блискучого білого пластику. Незважаючи на це, між ними є суттєві відмінності. Чохол для AirPods Pro 2 важить 50,8 грама, що більше ніж вага попередньої моделі (45,6 грама). Навушники другого покоління мають унікальну застібку для ремінця на одній із сторін, і ця застібка призначена для того, щоб ви могли прикріпити свій кейс до сумки, ременя або іншого місця. Цей далекоглядний вибір відкриває новий спосіб носіння гаджета. Дно корпусу має свіжі отвори. Крім підключення Lightning, у корпусі AirPods Pro не було отворів чи кріплень. Корпус забезпечує вологозахист на рівні IPX4. Розмір та вага навушників (30,9 х 21,8 х 24 мм, 5,4 г) не змінилися.

tabletowo.pl

tabletowo.pl

Датчики, обладнання AirPods Pro 2

В AirPods Pro 2 використовується чіп Apple H2. Вчені та технічні фахівці сходяться на думці, що пропускна здатність та якість звуку покращаться з цим чіпом. Незважаючи на перероблений драйвер та підсилювач, AirPods Pro 2 не підтримують типи аудіофайлів lossless. AirPods Pro 2, навушники останнього покоління від Apple, оснащені чотирма датчиками. Є датчик для вуха, є датчик руху, є датчик розпізнавання мови та є датчик тачпада.

В AirPods Pro 2 ви знайдете новий чіп Apple U1. За допомогою функції “Локатор” можна знайти втрачений гаджет. Оскільки Україна ще не прийняла цієї функції, як і багато інших країн Європи, вона нам недоступна. Подвійний оптичний датчик, акселерометр, голосова активність та датчики тиску включені в AirPods Pro (без тачпада). Але в зарядному кейсі немає чіпів.

Підтримка AirPods Pro та Pro 2

Друге покоління бездротових навушників Apple, AirPods, включає базову технологію пристрою. Тут ви можете використовувати свій голос для запуску Siri, і гарнітура розпізнає та перемикається між усіма вашими пристроями iOS, які пов'язані з одним і тим самим Apple ID. Навушники мають широкий динамічний діапазон, відмінну чутливість і допускають змінну еквалізацію. Однак усі перелічені режими не входять до базової моделі AirPods першого покоління.

Модернізований процесор та підвищена звукоізоляція мають покращити методи просторового звуку та шумозаглушення в порівнянні з AirPods Pro першого покоління. Кількість та рівень навколишнього звуку тепер враховуються в режимі прозорості.

Завдяки широкому динамічному діапазону та можливості плавного перемикання між пристроями AirPods Pro також взаємодіє із Siri. Є прозорий режим, шумозаглушення, регульований еквалайзер і просторовий звук. Зі застарілим чіпом H1 гаджет втратить частину надійності в порівнянні з більш новою моделлю.

Відмінності AirPods Pro від Pro 2

AirPods Pro 2 тепер поставляються із корпусом, який має вбудований динамік. Без цього неможливо здійснити функцію пошуку. Повідомлення про успішне сполучення або короткий час автономної роботи вимагають використання динаміка.

AirPods Pro 2 мають ємнісну сенсорну поверхню для керування їх функціями. Гучність можна змінити свайпом, оскільки використовується технологія розпізнавання жестів.

Чохол AirPods Pro 2 сумісний із бездротовою зарядкою через MagSafe (продається окремо).

З точки зору часу автономної роботи AirPods Pro 2 це прорив. Він має шість годин автономної роботи та тридцять годин у поєднанні із зарядним чохлом. Час автономної роботи AirPods Pro становив від 4,5 до 5 годин та 24 годин.

На відміну від свого попередника, який підтримував лише Bluetooth 5.0, новий бездротовий модуль сумісний із Bluetooth 5.3.

AirPods другого покоління оснащені амбушюрами. Ви можете вибрати з ряду розмірів, включаючи XS, S, M і L. У попередній версії було тільки три насадки.

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK