Чому бізнес-користувачі обирають Power BI: мистецтво перетворювати масиви даних на корисні ідеї

Найважча частина ухвалення важливого бізнес-рішення — можливість побачити загальну картину. Microsoft Power BI позиціонує себе як комплексний інструмент аналізу даних і надає можливість користувачам перетворювати дані на зрозумілі візуалізації для професійного використання. Power BI стає все більш популярним серед організацій, яким потрібні покращені аналітичні дані, динамічні панелі моніторингу та розширені звіти. Тому зараз саме час скористатися можливістю пройти курс power BI, щоб підвищити власний фаховий рівень та професійну цінність.

 

Бізнес-аналітика, або аналітика ухвалення рішень, - це потужний інструмент, який об'єднує всі дані компанії, незалежно від відділу. Power BI збирає інформацію в одному місці, а потім моделює її для створення інструменту підтримки прийняття рішень. Power BI курси дадуть вам можливість скористатись численними перевагами цього інструменту та допомогти управлінським командам приймати швидкі рішення, не ставлячи під загрозу прибутковість компанії.

Power BI допомагає компаніям бути більш ефективними та гнучкими

Візуальне представлення інформаційної панелі дозволяє користувачам швидко побачити дані, необхідні для вибору, який вони мають зробити. Дані аналізуються та оновлюються в режимі реального часу, що дозволяє командам приймати рішення на основі фактичної ситуації. Пройдіть навчання Power BI онлайн і завдяки вам бізнес-аналітика стане доступною всім членам команди, а будь-який важливий вибір буде оснований на перевіреній інформації.

 

Ще однією важливою перевагою Power BI є його простота

Щоб користуватися ним вам не потрібний ступінь у галузі науки про дані. Закінчивши курси Microsoft Power BI ви зможете адаптувати аналіз результатів до своїх конкретних потреб та функцій.

Power BI доступний на всіх платформах і у будь-який час

Таким чином, співробітники можуть діяти більш незалежно, оскільки вони можуть легко отримати безпечний та захищений доступ до даних, що полегшує співпрацю, в тому числі через мобільний додаток.

 

Консолідація даних

Якщо ваш бізнес використовує дані з кількох джерел, Power BI допоможе вам консолідувати та інтегрувати дані з різних баз даних, електронних таблиць, хмарних сервісів тощо.

 

Спільна робота

Функції спільного використання та спільної роботи Power BI спрощують обмін інформацією та звітами з колегами, клієнтами та партнерами.

Microsoft Power BI буде корисним

У виявленні тенденцій та прогнозуванні, оптимізуванні бізнес-процесів, управлінні ризиками, у маркетингу та продажах при аналізі поведінки клієнтів та відстежуванні ефективності кампаній, у виявленні можливостей для зростання, у задачах, пов’язаних з розподілом ресурсів та управлінням витратами.

 

Відповідність вимогам та безпека

Функції безпеки Power BI роблять його придатним для компаній, які обробляють конфіденційні дані та яким необхідно забезпечити дотримання правил захисту даних.

 

Якщо ви готові посилити свою кваліфікацію аналітика, то за посиланням на вас чекає більше корисної інформації. Пройшовши курс Power BI ви зможете вивести свою компанію на новий рівень, використовуючи цей інструмент та інтегруючи його зі своїми бізнес-рішеннями. Постійність даних та доступ усієї вашої команди до інформаційної панелі змінять правила гри, підвищивши ефективність та конкурентоспроможність вашої компанії.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK