Рецепт м'ятного мороженого з шоколадом

Фото: www.istockphoto.com

М'ята з шоколадом – досить специфічне смакове поєднання, але у вигляді мороженого воно полюбиться буквально кожному.

У наведеному нижче рецепті використовують свіже ароматне листя м'яти та корисні інгредієнти, які роблять десерт легким і низькокалорійним.

Складові:

  • 2 великі горсті свіжої м'яти,
  • 100 мл 30% вершків,
  • 50 мл 1,5% молока,
  • 2 столові ложки сиру маскарпоне,
  • 2 столові ложки лимонного соку,
  • 4 столові ложки грецького йогурту,
  • 2 столові ложки меду
  • за бажанням: товчений шоколад, бажано гіркий.

Читай также: Морозиво зі смаком шарлотки (смачне та всього 150 ккал)

Порада. Для кращого кольору можна використовувати небагато харчового зеленого барвника.

Спосіб приготування:

  1. По черзі викладіть усі інгредієнти у чашу блендера.
  2. Збивайте до отримання однорідної консистенції.
  3. У масу можна додати подрібнений шоколад.
  4. Потім розлити масу у формочки для мороженого.
  5. Поставити біля морозилки приблизно на 4 години.

М'яте домашнє морожене найкраще зберігати у морозильній камері до двох днів.