Фото: www.istockphoto.com
Готується легко та дуже смачно. Відмінно підійде, якщо захочеться чогось сладкого та швидко. Бо на приготування такого десерту вам не знадобиться багато годин.
Хороша новина – в одній порції такого мороженого лише 150 ккал. Тож це ідеальний варіант для всіх, кому небайдужа фігура.
Складові:
- 150 г грецького йогурту,
- 2 столові ложки сиру маскарпоне,
- 2 столові ложки меду,
- 2 яблука,
- 2 чайні ложки кориці
- 1 столова ложка лимонного соку.
Спосіб приготування:
- Покладіть у миску грецький йогурт, сир маскарпоне та мед. Усі перемішайте.
- Вимийте яблука, очистіть їх від шкірки та наріжте невеликими шматочками. Перекладіть у кастрюлю. Змастіть з корицею та лимонним соком близько 8 хвилин.
- Остудіть яблука, потім переведіть у миску з йогуртом. Все дбайливо перемішуємо.
Якщо ви хочете, щоб морожене було більш замороженим, покладіть його в холодильник на кілька годин.
4. Викладіть масу біля ємності для мороженого та залишіть приблизно на 4 години.
Знаючи основу для приготування домашнього мороженого, ви можете спробувати приготувати інші смаки. З додаванням клубниці, манго, ківі або навіть груш – вони будуть однаково добрими на смак.
Смачного!