Фото: www.istockphoto.com
Звичайно ж, м'ясо шоковане від такого сусідства. Але це лише перші секунди, йому сподобається. І вам сподобається смак цієї страви – пікантний, насичений. А якщо ще й не знати, що в інгредієнтах огірок, то можна запросто прийняти його за кабачок.
Отже, відкинувши усі упередження з приводу того, що огірок - чисто салатний або закусочний овоч, спробуємо довести самим собі, що у другому блюді з м'ясом він також може бути смачним.
Читай также: Кому можна, а кому не можна їсти огірки
Складові:
- Огірки (великі) - 2-3 шт
- Фарш або м'ясо (краще – баранина) – 300 грам
- Цибуля - 1 головка
- Сіль, перець та каррі - за смаком
Приготування:
1. Очищаємо огірки від шкірки, нарізаємо великою соломкою, чистимо і ріжемо цибулю півкільцями.
2. Обсмажуємо м'ясо (фарш) на розжареному маслі у сковороді або в чаші мультиварки.
3. Через 10 хвилин додаємо цибулю, ще через 5 хвилин огірки.
4. Солимо, перчимо не шкодуючи перцю (страва має вийти гострим), додаємо каррі. Головне — щоб цибуля і огірки обсмажувалися, а не тушкувалися, тому що в оригіналі страва готується на відкритому вогні і частково в маслі, що горить прямо на сковороді. Огірки обсмажуємо не більше ніж 7 хвилин.
Читай также: Як долучитися до допомоги київському закладу “Млинці за донат”, де безкоштовно годують нужденних
5. На стіл страву можна подати заправленим майонезом, а є не лише гарячим, а й холодним.
Смачного!