Готуємо з сезонних продуктів: рецепт сорбету з огірків

Фото: https://istockphoto.com

Ми вже розповідали, як приготувати полуничний та малиновий сорбет. Будь-які фрукти можуть стати основою для цього освіжаючого рецепту. Але, зізнаємось, цей рецепт нас вразив довів, що смачний сорбет цілком можливий і з овочів, наприклад з огірків. Так, це буде не сладкий десерт, а вишукана закуска. Освіжаюча та пікантна.

Інгредієнти:

  • 600 г молодих міцних огірків
  • 250 г м'якого вершкового сиру (можна замінити за бажанням рікоттою, маскарпоне або навіть свіжим козячим сиром)
  • сік 1 лимона маленького
  • 2-3 гілочки чебрецю
  • сіль, мелений чорний перець

Для подачі:

  • свіжа редиска
  • 1-2 невеликі огірки

Способ приготування:

  1. Очистити огірки від шкірки, видалити насіння, поріжте їх на невеликі кусочки і приберіть у морозильник на 1,5-2 год.
  2. Покладіть заморожені огірки в блендер, додайте|добавляйте| холодний вершковий сир, сік лимона, сіль і перець. Збийте в однорідне пюре.
  3. Викладіть отриману масу в кондитерський мішок із фігурною насадкою і наповніть невеликі стаканчики. Поперчіть і прикрасьте листочками чебрецю. Подавайте морожене з тонко нарізаною редискою та огірками як закуску.

Читай также: Домашній огірковий лимонад (простий рецепт)

Смачного!

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK