Фото: https://kuchnialidla.pl/
Пропонуємо вашій увазі легкий рецепт гарного та смачного фруктового пирога, що неодмінно потішить вас у сезон абрикосів.
Складові:
- 120 г вершкового масла
- 110 г цукру
- 2 яйця
- 1 пакет ванильного цукру
- щипка солі
- 260 г пшеничної муки
- 6 г розпушувача
- 400 г свіжих абрикосів
- 100 г сушеної журавлині
- 20 г тростинного цукру
- сахарна пудра для посипання
Спосіб приготування:
- Вийміть вершкове масло з холодильника і залиште його при кімнатній температурі, поки воно не розм'якне. Яйця також дістаємо із холодильника і залишаємо при кімнатній температурі.
- Вершкове масло|мастило| перетерти з|із| сахаром в пишну масу. Весь час перемішуючи, поступово додайте ванільний крем, яйця, сіль, просіяну муку та розпушувач.
- Викласти масу у форму, змащену жиром та присипану мукою.
- Порізані півмісяцями абрикоси кладуть поверх торта, посипають журавлиною та тростинним сахаром.
- Випікати 40-45 хвилин за температури 200 °C (без термообігу).
Читай также: Літня випічка: сирний пиріг з абрикосами
6. Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.
Смачного!