Пиріг з абрикосами та сушеною журавлиною: покроковий рецепт

Фото: https://kuchnialidla.pl/

Пропонуємо вашій увазі легкий рецепт гарного та смачного фруктового пирога, що неодмінно потішить вас у сезон абрикосів.

Складові:

  • 120 г вершкового масла
  • 110 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 пакет ванильного цукру
  • щипка солі
  • 260 г пшеничної муки
  • 6 г розпушувача
  • 400 г свіжих абрикосів
  • 100 г сушеної журавлині
  • 20 г тростинного цукру
  • сахарна пудра для посипання

Спосіб приготування:

  1. Вийміть вершкове масло з холодильника і залиште його при кімнатній температурі, поки воно не розм'якне. Яйця також дістаємо із холодильника і залишаємо при кімнатній температурі.
  2. Вершкове масло|мастило| перетерти з|із| сахаром в пишну масу. Весь час перемішуючи, поступово додайте ванільний крем, яйця, сіль, просіяну муку та розпушувач.
  3. Викласти масу у форму, змащену жиром та присипану мукою.
  4. Порізані півмісяцями абрикоси кладуть поверх торта, посипають журавлиною та тростинним сахаром.
  5. Випікати 40-45 хвилин за температури 200 °C (без термообігу).

Читай также: Літня випічка: сирний пиріг з абрикосами

6. Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.

Смачного!

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK