Рецепт літньої овочевої запіканки

Фото: www.istockphoto.com

Цей рецепт мало того, що ідеально підійде людям, які не бажають витрачати багато годин на приготування їжі, але ще й буде корисним для талії. Адже ця овочева запіканка – дієтична та корисна.

Складові:

  • Кабачки – 300 г.
  • Помідори – 1 шт.
  • Лук-1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир - 50 г (у нас російська).
  • Кріп – за смаком (або будь-яка зелень).
  • Сіль, перець – за смаком.

Для соусу:

  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко 1% - 100мл.
  • Сіль, перець – за смаком.

Способ приготування:

  1. Кабачок почистити і видалити з нього насіння, поріжте його півкільцями тонко, а лук, моркву, помідор поріжте півкільцями.
  2. Форму для випікання змастіть олією, викладіть моркву із луком, кабачок, помідор.
  3. Посоліть і поперчіть, потім відправте в духовку на 15 хвилин при 200 с.
  4. Коли овочі зарум'яняються, витягніть і посипте зеленню, а також залийте соусом (для приготування соусу яйця збийте, додайте молоко, перець). Зверху посипте тертим сиром і поставте знову в духовку на 5-7 хвилин.

Подавайте овочеву запіканку як самостійну страву або як гарнір до м'ясних страв.

Смачного!

Читай также: ТОП-5 несладких запеканок от Food&mood

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати ситну запіканку по-ірландськи , а також ділилися рецептом смачної запіканки Пармантьє.

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK