Найкращі поради щодо вибору та використання сонцезахисної косметики для всієї родини | KrasotaShop

Сонцезахисна косметика для всієї сім'ї: як вибрати і використовувати

Під впливом УФ променів у шкірі посилюється вироблення меланіну, що може призвести до утворення пігментних плям. Промені провокують вивільнення вільних радикалів, що сприяє ураженню клітин. Шкіра поступово втрачає свою еластичність і на ній з'являються зморшки. Також сонце може послабити імунну систему, роблячи організм більш сприятливим до різних інфекцій. Захист від сонячних променів важливий для всіх членів сім'ї, незалежно від кількості часу під палючими променями.

Sun-засоби запобігають фотостарінню, гіперпігментації, алергічним реакціям, розвитку злоякісних утворень. На KrasotaShop сонцезахисна косметика представлена в широкому асортименті.

Важливість сонцезахисної косметики для кожного члена сім'ї

Косметологи рекомендують включати креми з SPF у щоденний догляд. Навіть якщо ви не виходите з дому, світло сонячне проникає через вікна і впливає на шкіру. Догляд за шкірою влітку потрібен не тільки дорослим, а й дітям.

Розберемося як вибрати сонцезахисну косметику для всієї родини. Насамперед варто вивчити склад, звернути увагу на виробника. Захист від сонця представлений різними продуктами:

  • Сонцезахисний крем - утворює захисну плівку на шкірі, має густу консистенцію і легко наноситься.
  • Емульсії - значно легші за креми за текстурою і швидше вбираються.
  • Сонцезахисний лосьйон - досить швидко вбирається і подарує відчуття свіжості, зберігає вологу в шкірі, запобігаючи висиханню.
  • Олія - живить і захищає суху шкіру.
  • Сонцезахисний спрей - створює бар'єр, який захищає від сухості, пошкоджень і зневоднення. Чудово підходить для поновлення захисту і легко наноситься.

Сонцезахисна косметика відіграє важливу роль у захисті шкіри від негативного впливу ультрафіолетових променів.

Як вибрати сонцезахисну косметику для дітей

Захист дитячої шкіри від сонця відіграє важливу роль. У дорослої людини є певний період самозахисту від прямих сонячних променів за рахунок меланоцитів, а також вироблення меланіну. У діток цих клітин дуже мало, тому немає часу для самозахисту шкіри. Дітям потрібен спеціальний SPF крем для дітей. Засоби потрібно вибирати з урахуванням таких параметрів:

  • безпечний склад;
  • оптимальне значення SPF;
  • стійкість до води, світла і високої температури.

Варто вибирати водостійкий сонцезахисний крем, оскільки дитина часто проводить час у воді.

Сонцезахисна косметика для дорослих

Піклуючись про захист дитини від ультрафіолетових променів, неодмінно треба забезпечити безпечну засмагу і батькам. У кожного типу шкіри свої потреби, їх необхідно враховувати:

  • Для жирної шкіри засіб має бути легким. Переконайтеся, що косметика не комедогенна, це допоможе уникнути забивання пор і появи акне.
  • Для сухої шкіри важливо вибирати зволожувальний сонцезахисний крем.
  • Для чутливої шкіри обирайте санкскрини з мінеральними фільтрами.
  • Для комбінованої дерми важливо знайти баланс між зволоженням і контролем себума.

Також під час купівлі косметики варто звертати увагу на вік. Антивіковий сонцезахисний крем буде боротися зі зморшками і старінням дерми.

Косметика для захисту від сонця має різне значення фільтра SPF. Для повсякденного використання підійдуть продукти з SPF не менше 30. Для забезпечення максимального захисту варто обирати SPF вище 30. Сонцезахисні фільтри добре поєднуються з іншими активними компонентами і виконують свої функції незалежно від них. SPF безпосередньо пов'язаний не з часом перебування на сонці, а з кількістю сонячного впливу.

Часті помилки під час використання сонцезахисної косметики та як їх уникнути

Багато хто неправильно або занадто рідко наносить засоби. Використання сонцезахисної косметики має бути правильним. Наносити крем потрібно за 20-30 хвилин до виходу на сонце. Для ефективного результату процедура має повторюватися кожні 2 години або після кожного купання. Умовно розділіть шкіру на ділянки і ретельно обробляйте кожну з них, не пропускаючи жодного сантиметра.

Висновок

Важливо правильно вибирати і використовувати сонцезахисні засоби для всієї родини. Це забезпечить найкращий захист від палючих променів сонця. В інтернет-магазині KrasotaShop представлена якісна сонцезахисна косметика від виробників. Замовити продукти можна онлайн із доставкою додому. З ними захист шкіри від сонця буде ефективним.

Читайте також: Як вибрати сонцезахисний крем для різних типів шкіри

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK