Одесская пекарня Breadway Bakery, модный интерьер

Ресторатори продовжують дивувати гостей не тільки смачними та незвичайними стравами, а й оригінальними концепціями та дизайном закладу. У світі вже є чимало сrazy-ресторанів, де гостям пропонують обід у компанії мавп чи небіжчиків, дозволяють сідати за стіл без одягу чи їсти у темряві. Є також заклади, що століттями не змінюють концепцію, або пропонують подорож в епоху палеоліту.

Цього року одеська пекарня Breadway Bakery стала ще одним підтвердження того, що архітектура та дизайн приміщення створюють особливу амфосферу закладу.  

В оформленні зали дизайнери використали рожевий колір відтінку "Живий корал", який інститут кольору Pantone, назвав трендом 2019 року. Цей відтінок дуже життєствердний, теплий і яскравий. Хоча пекарня розпочала свою роботу ще в лютому 2018, і тоді про модний колір майбутнього ще не знали. Але київським дизайнерам інтуїтивно вдалося попасти в тренд! 

Читай также: Кухня вкусных цветов

"Архітектори Лєра Бруміна та Артем Тригубчак створили палітру контрастних яскравих кольорів та текстур, включаючи колір "Живий корал" у пекарні Breadway Bakery", – написали в Pantone.

Варто прийти, щоб поласувати випічкою чи заради фото для Instagram

Кафе-пекарня Breadway Bakery розташована в центрі Одеси, тож поціновувачів свіжої випічки на натуральній заквасці тут не бракує. Сюди приходять смачно поснідати, пообідати у колі друзів.

Загальна площа закладу 85 кв.м. Простір у пекарні поділений на три частини: зона take-away в темно-ультрамариновому кольорі, зона очікування у рожевому та зона відпочинку в сірому та золотому кольорах. Люстри та інші елементи декору виготовлені в стилі Hi-Tech.

До речі, британський журнал Wallpaper, що спеціалізується на дизайні та архітектурі, теж написав про одеську пекарню BreadWay. І порівняв її інтер'єр з американськими кафе 50-60-х років, де кольори рожевий, синій, сірий та теракотовий гармонійно поєднуються і не перебивають одне одного.

Читай также: Куда едет "Восточный экспресс: как переделывали столичный ресторан

Видання називає заклад "натхненим фільмами режисера Веса Андерсона» та таким, що «приносить американську поп-естетику до України". Фішка ж інтер'єру - платформа з диванами, спинки яких за формую нагадує печиво Савоярді.

Тож недарма відвідувачі кафе-пекарні порівнюють її з смачним бісквітом і печивом для тірамісу. Декому спинки диванів нагадують елегантні дамські пальчики. Коментатори допису, який розмістила в соцмережі корпорація Pantone, пишуть, що для любителів викладати гарні фото в Instagram, тут буде чим зайнятися.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK