У Києва з'явився новий гастросимвол - Kyiv Pie

В столиці відкрито оновлений туристично-інформаційний центр. Він знаходиться в центрі Києва, на розі найголовніших перехресть міста - на Європейської площі (зі сторони вулиці Хрещатик, біля готелю "Дніпро"). І відтепер в ньому можна буде придбати новий гастрономічний символ Києва - KyivPie, повідомляє Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації

"Kyiv Pie - унікальна київська страва, яка має велику палітру начинок і спробувати її має кожен киянин" - йдеться у повідомленні. 

"Ми створили нове блюдо «Kyiv Pie». Над ним працювали найкращі кухарі України. Ми сподіваємося, що такий пиріг об'єднає українські традиції та сучасні тренди і допоможе столиці в розвитку гастротурізма. Спробувати нове блюдо кожен бажаючий зможе в закладах Києва, які долучаються до нашої ініціативи, на всіляких гастрономічних заходах і центрах Туринфо", - повідомила раніше начальниця Управління туризму та промоцій Марина Радова.

А ось біля оновленого туристично-інформаційного центру Марина Радова разом із Олексієм Повторенко, віце-президентом Асоціації шеф-кухарів України та Олесієм Волковим, головою Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму спробували та пригостили перехожіх KyivPie. 


Давайте  дружить! Вот наш ФейсбукPinterestТелеграмВконтакте. Добавляйтесь в друзья!