Фото: https://kuchnialidla.pl/
Пропонуємо вашій увазі легкий рецепт красивого та смачного фруктового пирога, що неодмінно потішить вас в сезон абрикосів.
Складові:
- 120 г вершкового масла
- 110 г цукру
- 2 яйця
- 1 пакет ванільного цукру
- щіпка солі
- 260 г пшеничного борошна
- 6 г розпушувача
- 400 г свіжих абрикосів
- 100 г сушеної журавлини
- 20 г тростинного цукру
- цукрова пудра для посипання
Спосіб приготування:
- Вийміть вершкове масло з холодильника і залиште його при кімнатній температурі, поки воно не розм’якне. Яйця також дістаємо з холодильника і залишаємо при кімнатній температурі.
- Вершкове масло перетерти з цукром в пишну масу. Весь час перемішуючи, поступово додайте ванільний крем, яйця, сіль, просіяне борошно і розпушувач.
- Викласти масу у форму, змащену жиром і присипану борошном.
- Порізані півмісяцями абрикоси кладуть поверх торта, посипають журавлиною і тростинним цукром.
- Випікати 40-45 хвилин при температурі 200 °C (без термообігу).
Читай также: Літня випічка: сирний пиріг з абрикосами
6. Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.
Смачного!