Фото: www.istockphoto.com
Оригінальна, смачна, пікантна та не складна у приготуванні закуска - сливи, запечені в беконі. А ще це дуже ефектна страва, рекомендуємо!
Інгредієнти:
- Сливи - 500 г
- Сир вершковий - 100 г
- Бекон - 200 г
- Рослинна олія - 3 ст.л.
Спосіб приготування:
- Вимийте сливи, надріжте і видаліть кісточки.
- Начиніть сливи вершковим сиром.
- Кожну сливу оберніть смужкою бекону і закріпіть зубочисткою.
- Форму для випічки змастіть рослинною олією.
- Викладіть сливи в форму.
- Випікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Подавайте сливи, запечені в беконі, з келиком червоного вина.
Фото: www.istockphoto.com
Смачного!
Читай также: Страва дня: кнедлики зі сливами
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що смачного можна приготувати зі слив.