Рецепт окрошки на кефірі та мінералці

окрошка на кефірі і мінералці

Фото: www.istockphoto.com 

Традиційно окрошку готують на квасі. Однак, приготована по альтернативному рецептом - з використанням кефіру і мінералки в якості основи - вона виходить не менш смачною.

Інгредієнти:

  • Варена ковбаса - 100 г
  • Картопля - 1-2 шт
  • Яйце - 1 шт
  • Свіжий огірок - 1 шт
  • Редис - 5-6 шт
  • Цибуля зелена (перо) - 3-4 шт
  • Вода мінеральна (газованої) - 1/2 скл.
  • Кефір - 1 скл.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

1. Картоплю і яйця відварити, порізати дрібними кубиками. Огірок і редис натерти на дрібній тертці, ковбасу нарізати соломкою. Все скласти в одну миску.

2. Додати дрібно порубаний зелений лук і сіль за смаком, перемішати.

3. Залити кефіром з мінералкою, перемішати, окрошка готова!

Смачного!