Фото: www.istockphoto.com
Традиційно окрошку готують на квасі. Однак, приготована по альтернативному рецептом - з використанням кефіру і мінералки в якості основи - вона виходить не менш смачною.
Інгредієнти:
- Варена ковбаса - 100 г
- Картопля - 1-2 шт
- Яйце - 1 шт
- Свіжий огірок - 1 шт
- Редис - 5-6 шт
- Цибуля зелена (перо) - 3-4 шт
- Вода мінеральна (газованої) - 1/2 скл.
- Кефір - 1 скл.
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
1. Картоплю і яйця відварити, порізати дрібними кубиками. Огірок і редис натерти на дрібній тертці, ковбасу нарізати соломкою. Все скласти в одну миску.
2. Додати дрібно порубаний зелений лук і сіль за смаком, перемішати.
3. Залити кефіром з мінералкою, перемішати, окрошка готова!
Смачного!