Фото: https://kuchnialidla.pl
Смачні зелені овочі, запечені в листковому тісті! Додавання сиру камамбер додає характеру цій страві, яка неодмінно має вам сподобатися. Варто спробувати!
Складові:
- брокколі - 1 шт.
- горошок - 100 г
- сир камамбер або горгонзола - 100 г
- кабачки - 0,5 шт.
- листкове тісто - 1 упаковка
- базилік – 10 листочків
- перець
- оливкова олія
для прикрашання
- Помідори черрі
- листя базиліку
також знадобиться:
- кубики льоду
- керамічна форма для торта
Спосіб приготування:
- Брокколі ділимо на невеликі суцвіття. Обшпарьте їх окропом приблизно на 1 хвилину, потім помістіть у миску з холодною водою і кубиками льоду.
- Кабачки нарізати кубиками (2 х 2 см). Горох ошпарити окропом і обсушити паперовим рушником.
- На сковороду наливаємо трохи оливкової олії. На розігріту сковороду викласти кабачки, горох і брокколі.
- Приправити перцем і подрібненим листям базиліка.
- Трохи обсмажте, викладіть в керамічну форму для тарта і відставте остигати.
- Наріжте сир і викладіть його на овочі. Накрийте овочі диском з листкового тіста (коло має бути трохи більше форми). Акуратно проколюємо тісто.
- Поставте тарт у розігріту до 200 °C духовку і запікайте 20 хвилин.
- Дайте остигнути. Перевірніть.
Читай также: Чому яйця не можна варити занадто довго
9. Прикрасьте тарт помідорами черрі і листочками базиліка.
Смачного!