Зелений тарт "Перевернутий" - рецепт овочевої страви

Фото: https://kuchnialidla.pl

Смачні зелені овочі, запечені в листковому тісті! Додавання сиру камамбер додає характеру цій страві, яка неодмінно має вам сподобатися. Варто спробувати!

Складові: 

  • брокколі - 1 шт.
  • горошок - 100 г
  • сир камамбер або горгонзола - 100 г
  • кабачки - 0,5 шт.
  • листкове тісто - 1 упаковка
  • базилік – 10 листочків
  • перець
  • оливкова олія

для прикрашання

  • Помідори черрі
  • листя базиліку

також знадобиться: 

  • кубики льоду
  • керамічна форма для торта

Спосіб приготування:

  1. Брокколі ділимо на невеликі суцвіття. Обшпарьте їх окропом приблизно на 1 хвилину, потім помістіть у миску з холодною водою і кубиками льоду.
  2. Кабачки нарізати кубиками (2 х 2 см). Горох ошпарити окропом і обсушити паперовим рушником.
  3. На сковороду наливаємо трохи оливкової олії. На розігріту сковороду викласти кабачки, горох і брокколі.
  4. Приправити перцем і подрібненим листям базиліка.
  5. Трохи обсмажте, викладіть в керамічну форму для тарта і відставте остигати.
  6. Наріжте сир і викладіть його на овочі. Накрийте овочі диском з листкового тіста (коло має бути трохи більше форми). Акуратно проколюємо тісто.
  7. Поставте тарт у розігріту до 200 °C духовку і запікайте 20 хвилин.
  8. Дайте остигнути. Перевірніть. 

Читай также: Чому яйця не можна варити занадто довго

9. Прикрасьте тарт помідорами черрі і листочками базиліка.

Смачного!