Намазка "бурякова ікра" (англійський рецепт)

Фото: unsplash.com

За цим рецептом виходить яскрава та корисна намазка. Саме такою «буряковою ікрою» іноді ласують мешканці туманного Альбіону.

Вона чудово допоможе у справі очищення організму, оскільки є дуже корисним продуктом, що містить безліч вітамінів.

Інгредієнти:

  • Буряк – 3-4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Білі коріння – 80-100 г (селера, пастернак, корінь петрушки)
  • Томатний сік – 0,5 ст.
  • Часник – 1-2 зуби.
  • Сіль – щіпка
  • Цукор - 1 ч.л.
  • Олія - 1 ст. л
  • Перець чорний – щіпка
  • Перець запашний – щіпка
  • Паприка – 1 год.

Читай также: 14 незамінних продуктів для нашого організму

Спосіб приготування

  1. Спочатку відваріть або запечіть буряки. Потім охолодіть їх та натріть на дрібній тертці.
  2. Моркву, коріння та цибулю очистіть. Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву та коріння натріть на дрібній тертці.
  3. Розігрійте в сковороді олію і викладіть цибулю, доведіть її до прозорості на середньому вогні. Додайте моркву, пасеруйте ще 5-7 хвилин і викладіть підготовлені буряки. Залиште овочі на слабкому вогні на 20 хвилин.
  4. За 10 хвилин до закінчення приготування додайте сіль, цукор, подрібнений часник, спеції, томатний сік. Нехай страва ще залишиться на плиті до готовності.

Як подавати

Найкраще "бурякову ікру" використовувати в якості намазки для бутербродів.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK