2-3 березня в столиці відбудеться "Солодкий маркет"

Цими вихідними, 2 і 3 березня, проект «Всі. Свої»проведе в столиці Солодкий маркет, на якому зберуться понад 100 українських брендів, які виробляють солодощі. Маркет буде традиційно проходити на Десятинній, 12.

«Проводячи маркети, ми спостерігаємо: кількість українських гастрономічних брендів зростає неймовірно швидко. Тому вирішили провести масштабний захід, присвячений солодощам: вперше зібрали маленькі і великі бренди, крафтового виробників, кондитерські та пекарні, які вже встигли полюбитися нашим гостям. А також спеціально для цього маркету ми знайшли нові імена, продукція яких заслуговує на увагу», - розповідає автор і керівник проекту« Всі. Свої »Анна Луковкіна.

На відвідувачів чекають найрізноманітніші солодощі: шоколад і торти, печиво і макарони, пастила, варення та джеми, цукерки, солодкі соуси і вино, пряні настойки, цукати, фруктові чіпси і багато іншого.

У любителів солодкого буде великий вибір смаків - від класичних до оригінальних і навіть експериментальних. Також будуть продавати і алкогольні напої.

Для гостей, які втомляться від солодощів, буде працювати фудкорт з смачними стравами для ситного перекусу, чаєм і кавою.

Також на маркеті буде організована дитяча зона з професійними доглядальницями, лабіринтом, спортивним комплексом, іграшками, книгами та іншими розвагами.

Влаштувати собі солодке життя можна буде 2 і 3 березня на Десятинній, 12.

Маркет працюватиме з 10:00 до 20:00 години.

Вхід вільний.

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK