Спеціально до 30-річчя незалежності України Riedel випустив колекційний декантер

Спеціально до 30-річчя незалежності України всесвітньо відомий бренд Riedel випустив лімітовану модель декантерів для вина з українською символікою. 

Для всіх поціновувачів вина бренд Riedel — беззаперечний експерт у сфері кришталевого й скляного посуду. Уже 265 років він випускає келихи й декантери, які високо цінуються на ринку. Виробничі потужності Riedel розташовані в Австрії та Німеччині, проте бренд завжди з повагою ставився до культури й історії країн, до яких експортує власну продукцію.

Наприкінці минулого року офіційний дистриб’ютор Riedel в Україні, корпорація MIRS, запропонував виробнику привітати українських шанувальників вина з 30-тою річницею незалежності України. Так з’явився декантер Ukraine, випущений лімітованим тиражем 150 одиниць. Придбати їх можна лише в Україні й лише протягом 2021 року.

Декантер — спеціальний посуд для подачі вина, що дозволяє напою насичитися киснем і повною мірою розкрити свої ароматичні й смакові властивості. Також декантер застосовують для відокремлення осаду в зрілих винах, що витримувалися багато років і потребують декантації.

Декантер виготовлено вручну за давньою венеціанською технологією. В посуд вплавлено два кольорових скла — жовте й блакитне, що символізує прапор України. В центрі чаші розміщено герб тризуб.  

Декантер Ukraine — це не просто елемент декору, функціональний інвентар для вина чи предмет сервірування. В першу чергу, це унікальна річ зі своєю душею, пам’ятний артефакт і прикраса колекції.

Костянтин Відоборенко, бренд-амбасадор Riedel в Україні, ділиться своїми враженнями:

«Цього року Україна святкує 30 років з Дня Незалежності — це велике свято для українців. Компанія Riedel долучилася до привітання, випустивши декантер з українською символікою. За лаконічним дизайнерським рішенням стоїть кропітка робота майстрів. Вплавити два кольори в прозоре скло технологічно складно. Це старовинне ремесло, що століттями відточувалося склодувами острова Мурано. Нині в світі одиничні майстерні працюють за венеціанською технологією, і Riedel — одна з них».

Максиміліан Рідель, президент компанії Riedel, з лімітованим декантером Ukraine та сортовим келихом Riedel Wine Wings

Максиміліан Рідель, президент компанії Riedel, з лімітованим декантером Ukraine та сортовим келихом Riedel Wine Wings

Голова корпорації MIRS Олег Михайленко додає:

«Це не перший проєкт Riedel для локального ринку України. В травні цього року корпорація MIRS разом із віцепрезидентом Riedel Олександром Зоріним, українськими й французькими винними експертами шукали оптимальний келих для автохтонного сорту винограду Одеський чорний та однойменного вина. Нам приємна така увага європейського бренду до України. Наш ринок стрімко розвивається й відкриває для західних партнерів нові перспективи. Корпорація MIRS, у свою чергу, рада й далі знайомити українського споживача з винною культурою й готувати для нього особливі подарунки»

Riedel — компанія з 265-річною історією, власниками якої є 11 поколінь династії Рідель. Це світовий лідер у виробництві кришталевого та скляного посуду для напоїв. 60 років тому компанія першою в історії відкрила, що на смак та аромат вина впливає форма келиха, в якому його подають. Riedel випускає декантери та келихи для різних напоїв, які допомагають їм повністю відкритися. Бренд широко представлений в країнах Європи, Азії, Америки. «Традиції та інновації» — так можна коротко сформулювати кредо компанії.

Декантер Riedel Ukraine виконаний вручну зі скла за давньою венеціанською технологією. Лише спеціалісти Riedel здатні настільки елегантно працювати з цим тендітним матеріалом. На фото — президент компанії Максиміліан Рідель і майстер-склодув.

Декантер Riedel Ukraine виконаний вручну зі скла за давньою венеціанською технологією. Лише спеціалісти Riedel здатні настільки елегантно працювати з цим тендітним матеріалом. На фото — президент компанії Максиміліан Рідель і майстер-склодув.

Офіційний дистриб’ютор Riedel в Україні корпорація MIRS

MIRS — українська корпорація, заснована в 1992 році. Компанія пропонує комплексні інтер’єрні рішення для дому, сфери гостинності й комерційного сектору. В її портфоліо — понад 400 провідних європейських брендів побутової техніки, посуду, меблів, більшість із яких дистрибується в Україну ексклюзивно: Liebherr, V-Zug, Babyliss, Riedel, de Buyer, Brabantia, Rolf Benz та ін. В корпорацію MIRS входять власні роздрібні мережі — магазини посуду Promenu, салони сучасного сервірування TWLV, дизайн-простір меблів, освітлення й декору «Проект 900», мультибрендовий магазин побутової техніки преміального сегмента MIRS Home. MIRS співпрацює з найбільшими офлайн і онлайн ритейлерами України, ресторанним і готельним бізнесом, архітектурними й дизайн-студіями. MIRS робить житлові й громадські простори комфортними для кожного.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK