Три гастро-події, які варто відвідати гурманам

Засумували за смачною їжею, дегустаціями та майстер-класами? То ми знайшли три цікавенні та однозначно смачні події, які порадують вас у другій половині літа.

Ці гастрономічні дійства обов'язково треба відвідати і поціновувачам справжніх українських делікатесів, і прихильникам грузинської та в'єтнамської кухонь в Україні.

Що, де, коли?

21 липня у Полтаві відбудеться другий літній фестиваль локальних продуктів (Poltava Summer Local Food Fest #2).

Ярмарок локальних виробників продуктів організовує творча гастромайтсерня "Коза Чка".

У програмі багато смачної їжі від місцевих фермерів та кухарів, майстер-класи, дегустації, жива музика.

Місце проведення: Місцева Кав'ярня (вул. Соборності, 32 та 30-б).

Час: 12:00 - 22:00.

Вхід: вільний.

26 липня запрошуємо на цікаві, смачні та корисні Ресторанні гастролі у Києві, які організує компанія "Ресторатор Україна".

Гастролі це - екскурсії в зали та виробничі приміщення ресторанів, всі правда про ресторани "з перших вуст". Можливість скуштувати напої та страви з кращих пропозицій ресторанів у меню. А одночасно дізнаєтеся історію успіху українських рестораторів, подискутуєте з власниками закладів, менеджерами, шеф-поварами.

Гастролі - це можливість за один день відвідати 5 яскравих ресторанів Києва, які відкрилися у 2017-2018 роках:

  • Tin Tin - простір в'єтнамської гастро-культури та азіатських коктейлів у межах київського велотреку. Тут пригощають стравами традиційної в'єтнамської кухні та ф'южн кухні - подають більш звичні для українців страви, але з в'єтнамськими мотивами. Гостей зустрічатимуть засновник закладу Влад Максимов та шеф-кухар Ілля Семін. Вони і розкриють секрети: які аутентичні смаки в'єтнамської кухні зрозумілі українцям, а які довелося адаптувати.
  • Білий налив - новий заклад у сім'ї ресторанів Дмитра Борисова, у якому діє одна ціна на різні страви та напої - 29 гривень. Тут подають сидр та наливки, хот-доги, пироги, устриці. А гарячий яблучний пунш з корицею, гвоздикою та бодяном наливают прямо з бочок.
  • Prostiutka — моно продуктовий формат стріт-бістро, де качка використовується практично на 100%. Тут готують різні страви з качиного м'яса, бо качка в тренді. Шеф-кухар і один із співавторів проекту Юрій Ковриженко розповість, як використовувати качку для різних страв і проведе майстер-клас.
  • В'єтнамський привіт - колоритний заклад харчування на Бесарабському ринку Києва. Такий собі в'єтнамський фаст-фуд від засновників ресторану "Китайський привіт". Подають Фо Бо, національну каву зі згущеним молоком та інші страви. Про особливості роботи зі швидкою їжею розповість керівник закладу Олена Іваненко.
  • Мацоні — другий одноіменний ресторан грузинської кухні у центрі міста. У ресторані є власна сироварня, де виробляють імеретинський сир, сулугуні та надуги з фермерського коров'ячого молока. Хочете поговрити про сир?

Місце: Київ.

Час: 9:30 - 18:30.

Вхід: платний, 3500 грн за одного учасника.

4-5 серпня в столиці проходитиме черговий Гриль-маркет від Всі.Свої Гастрономія.

Все, як завжди, але не зовсім. Організатори обіцяють два поверхи сирів, м’яса, риби, алкоголю, овочів, соусів та солодощів від 100 крафтових українських брендів плюс можливість приготувати все, що забажаєте, на грилі.
Для цього на Гриль маркет спеціально запрошують майстра, який на грилі абсолютно безкоштовно приготує те, що ви купите, і за вашим смаком.

Хочете насолодитися обідом на терасах з дивовижним краєвидом, і стати учасником Вечірки на балкон? Тоді вам на гриль-маркет!

Дата: 4–5 серпня
Час: 10:00 – 21:00
Місце: Київ, вул. Десятинна, 12
Вхід: вільний.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK