3 українські ялинки, що вражають креативом

Розмаїття новорічних ялинок вражає. Ми вже писали, що є безліч ідей, як зробити гарну ялинку своїми руками.  Ідеальне святкове "дерево" знайдеться в будь-якому стилі та для найвибагливішого гурмана.     

А коли мрієте про унікальну ялинку, то її варто робити власноруч. Можна з усього, що знайдеться у домі. Дуже смачна та оригінальна ялинка виходить з крафтових пряників! Але, якщо пекти немає наснаги, то ще є варіанти.     

Блогер та майстриня-рукодільниця Ірина Петренко показала, які ялинки можна зробити за допомогою кравецького манекена. Дизайнерська ялинка вийшла ніжною, елегантною та стильною. Юбка виконана зі штучних хвойних гілочок та новорічних прикрас. До речі, подібна ялинка уже прикрашала вулицю Саксаганського у Києві у 2015 році. Прикраси золотого кольору майже під стать господині майбутнього року. 

Така ялинка з дерев'яних брусків прикрашала вітальню креативної продюсерки пограми Говорить Україна, керівниці проектів у компанії IVORY films Інни Руденко.

Читай также: В США соорудили елку из пивных бочек

А найоригінальнішу ялинку показав устричний барон та засновник ферми Устриці Скіфії Андрій Пігулевський. Ялинка із мушель. Під його постом з фото устричної ялинки гурмани пропонують декорувати мушлі перлами. А біля самої ялинки обов'язково поставити пляшку ігристого вина.

Нехай ваші новорічні ялинки будуть яскравими та гарними, а свята - радісними та смачними!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK