Фото: www.istockphoto.com
З цим соусом ваші страви з м'яса чи птиці будуть на найвищому рівні! Незвичайно та дуже смачно! Кисло-солодкий смак соусу приємно відтінюює смак м'яса, а рубіновий колір привертає увагу до страви.
До того ж, приготувати соус вишневий не складно і, якщо раптом ви не впевнені, що м'ясо приготовлене на 100% смачно, то цей смачний соус здатний приховати будь-які огріхи.
Складові:
- 1 склянка свіжої вишні без кісточок
- 1/2 червоної цибулини
- 50 мл білого вина
- 2 ч. л. коричневого цукру
- 4 шматочки свинини
- сіль, перець, гвоздика, мускатний горіх, мелений коріандр - за смаком
- оливкова та вершкове масло
Спосіб приготування:
- Вишню подрібніть блендером у пюре.
- Цибулю дрібно наріжте.
- Розігрійте оливкову та вершкове масло і обсмажте цибулю, поки вона не стане м'якою.
- Додайте вишню, влийте вино, доведіть до кипіння.
- Всипте цукор, сіль та спеції та варіть вишневий на повільному вогні, постійно помішуючи, до загусання 15-20 хвилин.
Фото: www.istockphoto.com
До м'яса і не тільки
Вишневий соус ідеально підійде до сирної тарілки, а також до млинців та оладок.
Читай также: Как таблетка аспирина: что нужно знать о целебных свойствах вишни
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рисовий пудинг з вишнею і ділилися рецептом смачного свинячого рулету з вишневою начинкою.
Смачного!